torsdag den 29. december 2016

Ekkolod med indvendig transducer

Undgå hvis det er muligt, da indvendig montering nedsætter ekkolodets funktion. Er det nødvendigt med indvendig montering, kan du starte med at tage en plastpose med vand. Hold transduceren nede i vandet, flyt posen rundt i bunden til du får det bedste signal.


Her monteres transduceren. Vi har købt nyt ekkolod , da det gamle Apelco døde sidste sommer. Vi havde læst, at man kunne sætte transduceren på indersiden af (glasfiber-)skroget, støbt fast med enten epoxy eller silikone.

Det lød jo næsten for godt til at være sandt, men prøves skulle det, og silikone er jo ikke så permanent som . Ekkolod sort med indvendig transducer. Levering indenfor hverdage. Tre knapper til hurtig og nem betjening.


Rød baggrundsbelysning i display - Dybde- og ankeralarm - 1-meter - Hulmål: 53mm. Garmin 8-pin GT15-IH transducer indvendig. En transducer kan monteres indvendigt i skroget såfremt skroget består af massivt glasfiber uden luftbobler, laminat, fyldstof eller dødt luftrum. Transduceren skal placeres i et område med turbulensfrit vand ved alle omstændigheder.


Mange moderne skrog har en dedikeret plads til montering af indvendig transducer.

For at være sikke på en god placering prøvede jeg først med transduceren i en plastpose med van hvilket gav konstant og fuldt udslag på Gps´en . Raymarine Kortarmet Standard Vind Transducer - inkl. Er der nogen her der har erfaring med montering af en transducer i en træbåd? Virker det tilstrækkeligt?


Da jeg sidste år købte mit Furuno lo havde jeg en snak med en af deres teknikere ang. Jeg har transduceren til mit garmin 298c ekkolod siddende inde i båden. Når du skal montere en sådan transducer kan du vælge at sætte den udvendig eller indvendig.


Nogle lodder har en transducer med integreret fart- og temperaturmåler, hvilket umiddelbart kunne lyde som det bedste. Imidlertid bliver sådanne integrerede transducere i regelen store og svære at placere rigtigt. Andre lodder kræver montering af separate, men mindre og mere handy enheder til måling af disse for fiskeriet . Beskrivelse: Faria ekkolod sort med indvendig transducer til indvendig montering. Garmins plastiktransducer til skroget (montering uden gennemføring) er perfekt til montering i skroget, til påhængsmotorer eller til isfiskeri. Plastiktransducer med dybde og temperatur til montering i skroget eller trollingmontering – Airmar P7 er en 8-bens transduceren på 5W har en dybde på 9fod (4m), . Chirp teknologien sender ud på en stor vifte af frekvenser på en gang i stedet for kun en frekvens . Dragonfly Pro Fiske ekkolod GPS med indbygget Down Vision og CPT-Hækm.


Simrad Farve ekkolod EQ-30. Lade anlæg volt volt converter Brandslukker Nød raketter, Nødblus redningsveste Vandstøvsuger værktøjskasse samt div. Med indvendig transducer.


Den kan bruges sammen med en GT30-TM transducer og et adapterkabtl, så kan du opretholde dybdemålinger ved høje hastigheder og scanningsfunktionalitet ved trolling- hastighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...