onsdag den 28. december 2016

Limanker til beton

Problem:Jeg har hørt, at limankre er en solid måde at gøre ting fast til beton. Men hvordan virker de egentlig? Løsning:Et limanker er betegnelsen for en tokomponent klæbemasse, der fx kan bruges til at gøre en bolt eller gevindstang fast til murværk eller beton.


Det er ret simpelt, hvis du følger vejledningen her: . Danmarks producent af befæstigelse.

Metacrylatinjektionsmørtel til højstyrke fastgørelse af gevindstang i beton. Indeholder ikke styren og epoxy. Denne udgave kan anvendes ned til -15˚C.


Få adgang til vores Tekniske Bibliotek med manualer, produktrelateret data og specialiserede brochure samt håndbøger. DESIGN OG INSTALLATION AF ANKERSYSTEMER. Reparation af mindre håndtag eller fastgørelse af en facade til en af verdens største skyskrabere – hos Hilti . Vores sortiment indenfor forankring i beton er både bredt og dybt, så her kan du finde alt hvad du skal bruge til din professionelle opgave.

Til montage af skråt tilspidsede gevindstænger i mursten, beton og gasbeton. Anbefales til montage under van tæt på kant samt med kort indbyrdes hulafstand. Passer til gevindstang, Bor diameter mm . Montage af lette emner på beton uden anvendelse af dybel.


FIX MT gennemstiksanker, elforzinket. Til fastgørelse af emner kun på beton. DUO FAST bliver til Paslode. Hos ITW BYG finder du et stærkt. Din partner for handel og industri!


Velegnet til fastgørelsespunkter tæt på kanten, idet fastgørelsen er fri for ekspanderende kræfter. Produktet er tillige velegnet som reparations mørtel eller lim til beton. Gevindstangen skal vœre skråt afskåret for at sikre optimal blanding og klœbeeffekt. Se ark 5for information om hjælpeværktøj til montage samt montage med . Expandet har et komplet sortiment af gevindstænger.


AnchorFix-kan også anvendes til vandret og lodret montering i forbindelse . Vi takker for nyttige drøftelser med.

Nærværende rapport har til formål at beskrive en generel metode til beregning af ankre i eksisterende murede vægge. Beton er velegnet til fastgørelse af sikringsenheder. Mursten opdeles normalt i to hovedgrupper, nemlig massive sten og hulsten.


Begge typer kan leveres i varierende hårdhed. Tidligere anvendtes fuldbrændte mursten med en trykstyrke på ca. Her kan du se SILVANs gør-det-selv vejledning til forskellige plugstyper virker, alt efter som du skal bore. LIMANKER R-HAC-V 8MM Ø- M8. Tilføj denne vare til varekurv.


Forankringsmassen kan benyttes i massive mursten, letbeton og beton. Er ETA- godkendt til revnet og ikke-revnet beton til gevindstænger (M8-20) og gevindstænger med udvendig gevind (M8-30), og er ligeledes ETA-godkendt til armeringsjern på Ø8-mm. Kan anvendes til eftermonteret armeringsjern, forankring af . Dimensioneret i overensstemmelse med retningslinjerne for den europæiske tekniske godkendelse (ETAG).


Klæbemasse til montering af gevindstænger, porte, gitre m. Injektionsdyvel og reparationsmåtter. Se hele vores sortiment og køb klæbemasse fra Simpson og Fischer til billige priser hos BygMax.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...