onsdag den 28. december 2016

Sikring slår fra

B) Er det smeltesikringer, skal de udskiftes med en tilsvarende sikring , f. A - tænd herefter igen gruppen. Springer sikringerne igen, eller slår automat sikringen fra igen, så er der stadig en fejl i din el . Sluk dette apparat, og slå relæet til igen. Apparatet bør herefter kasseres eller repareres.


Kan du ikke umiddelbart identificere hvilket apparat der forårsager fejlen, kan du bruge denne metode, hvor alle sikringsgrupper slukkes, og derefter tændes en efter en (læs videre under billederne).

Eksempel: En A sikring tåler ca. Det oppstår en kortslutning på kursen eller utstyret. Automaten inneholder jordfeilbryter og det oppstår en jordfeil i anlegget eller på et utstyr tilsluttet anlegget. Herudover sprænger en af sikringerne i denne gruppe. Dette er sket gange på to dage.


Men det sker ikke med det samme, jeg har indsat ny sikring. Og hvad skal man gøre ved det? For at beskytte dig mod elektrisk stød slår HPFI-relæet fra.

Ulempen er bare, at al strømmen i hele boligen typisk samtidig slår fra. Sikring som slår seg av hele tiden. Har fått et uventet problem vedr en kurs i huset.


Har en amper automatsikring som har begynt å slå seg av hele tiden. Den har virket helt normalt de siste tre mnd (har kun bodd i huset i tre mnd). Til denne kursen er det varmekabler i et rom . Kontrollere om den er slået fra. Hvis den slår fra igen når du tænder den så slå alle gruppeafbrydere ( sikringer ) fra. Tjek relæet og skift sikringer med Sol og Strands lille videoguide.


Et strømstyrt jordfeilvern ser bare hva som skjer på den sløyfa den forsyner. Den eneste måten jeg kan se for meg at en ekstern påvirkning løser den ut må være hvis det er en stående liten høyohmig jordfeil (1. jordfeil) som ligger å lurer akkurat under grensa til JFB. Automatsikring vil ikke på - Hus, Hage og Oppussing - VG Nett Debatt vgd. Hvilken type sikring er det? Har den et lite vindu på seg som enten er hvitt eller blått, så er det enten kortslutning eller jordfeil.


Du kan også prøve å slå av termostaten til varmekablene hvis den står på. Og som sagt ta ut støpslene på . Hver gang jeg kobler fra strøm til PCen min, og senere kobler til strøm igjen, ryker sikringen i husveggen. Jeg har automatsikringer, så jeg trenger bare å skrue sikringen på igjen for at strømmen skal komme tilbake.

Hjelp med automatsikringer - freak. Når alt er koblet fra prøver du sikringen, og hvis den går igjen må du skifte sikring. Den slår ut momentant på ganger merkestrøm eller ganger merkestrøm, alt etter om det er B eller C- sikring. Det var relæet der slog fra og hvis jeg forsøgte at slå det til, slog det fra igen.


Vaskemaskinen var tændt, så jeg prøvede at slå den fra. Så vil relæet godt igen, indtil vaskemaskinen sættes til igen. Er min vaskemaskine kaput, eller skal der bare skiftes en sikring eller noget?


Kjøkkenmaskiner, tredemøller, varmepumper og lign. Viss bryteren kobler ut gjør du følgende: - slå av alle sikringer. Slå på sikringene en etter en. En sikring kan løse ut på grunn av kortslutning eller overbelastning. Opplever du blinking i lyset eller andre utfordringer med strømtilførselen din?


Jordfeilbryteren slår ut. Når strømmen går igen, har du fundet gruppen med fejl. Tjek, hvilken sikring der er gået. Det kan være nødvendigt at skrue alle sikringer ud én efter én, indtil du finder den, som er sprunget.


Kig efter en plet i enden, ofte er den rød. Hjelper det og slå på rotelen før alt det andre. HejVores tørretumbler og vaskemaskine er tilsyneladende tilkoblet samme stik.


Derudover er jordvarmeanlægget på samme sikring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...