mandag den 30. januar 2017

Transportkasser aluminium

Solide transportkasser av aluminium , sikre og praktiske, stort utvalg, rask levering og gode priser, ring oss, eller bestill direkte på Witre. Disse robuste transportkassene er produsert av aluminium og egner seg godt for bygg og industri. Kassene motstår vær og vind og . Stabelhjørner i blå Polyamid-plast.


Hengsler i rustfritt stål.

Se vårt utvalg av aluminiumskasser og transportkasser i aluminium. Vi hjelper deg med å finne den optimale aluminiumskassen for å frakte og oppbevare gods. Capro tilbyr transportkasser i plast eller aluminium , ta kontakt for informasjon. Kontakt Capro for informasjon. Spesielle fordeler ved Eurobox: - kassevegger og profiler i aluminium - hengsler i rustfritt stål- forsterkningsprofil rundt bunn og lokk - pakning i lokket - nylon festestropp til lokket - polyamid stablehjørner - markeringsskilt som enkelt kan skiftes ut med en nøkkellås - systemtilbehør - ingen detaljer som ruster.


Alle våre produkter har lang levetid og har den beste beskyttelsen for utstyr ditt. Kæmpe udvalg af transportkasser. Vi fører et bredt udvalg af slagfaste transportkasser i alu og plastik til lavpris online.

Fri fragt på alle transportkasser. Vores transportkasser egner sig både til industrielt- og privat brug, så der er noget for a. Om du trenger store verktøykasser eller små sortimentsskrin så har vi en løsning. Vi har også et bra utvalg små og store lagerbokssystem, lagerskap, verktøyskap og løsninger for vegg.


Vi tilbyr skreddersydde innredninger til alle formål. Kofferter og transportkasser for utstyr på reise. Holdbare uluminiumsbokser kontruert til bygg og industi. De er overlegne i sikkerhet når du har noe som skal fraktes.


Transportboksene har ekstra forsterkning i lokk og bunn. Zarges Eurobox transportkasse i aluminium gir solid og praktisk beskyttelse av ditt utstyr og verktøy. Forsterkningsprofil rundt bunn og lokk. TRANSPORTKASSE 85x45xCM. Vi har spesialisert oss på å tilpasse innredninger i transportkasser.


Ved hjelp av moderne CNC-styrt produksjonsutstyr lager vi innredninger til alle typer kasser. Vi har et bredt utvalg i skummaterialer, og kombinerer dette med plast, aluminium og andre materialer. Med vår laserprinter kan vi produsere merking.

May Tre transportkasser av aluminium Her har du tre solide aluminiumskasser som passer i hverandre. De er utstyrt med pakning i lokket, bærehåndtak og.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...