søndag den 5. februar 2017

Efoy brændselscelle

Installation og afmontering af brændselscellen er utrolig enkel: Under bænken, i bagagerummet eller under dobbeltgulvet. Og også hurtigt: Skift fra en autocamper til en anden. Dette produkt er blevet maskineoversat. AWILCO ApS the Nordic EFOY agent.


We have more than years experience with energy solutions with fuel cells.

EFOY COMFORT er din pålidelig strømforsyning langt fra. Metanol energibeholder til EFOY brændselscelle (10l) - Sendes ikke. Kan kun afhentes på vores lager i Ll.


Beholder med testet og tilladt Metanol til EFOY brændselsceller. GS certifikat for ”testet sikkerhed”. Dimensioner ( LxBxH): 23 . Den integrerede laderegulator overvåger.

Det har hidtil været EFOY som har leveret brændselcelle anlæg til opladning af strøm i autocampere. Det system bliver drevet af Methanol. Vi håber, du får glæde af din nye energiforsyning. Læs betjeningsvejledningen før første brug, og overhold monteringsanvisningerne. Man kan sige, at EFOY eller Smart Fuel Cellen fungerer som en solcelle eller en generator, lige bortset fra at den kan køre hele døgnet, modsat solcellen som skal have sol.


Og mens en gene- rator larmer en del, siger denne EFOY næstet intet. Du hører en svag brummen, når den lader på dit batteri. Tyske EFOY lancerer en ny generation brændselscelleaggregat som gør det interessant, at få en elektrisk motor om bord.


Elektriske motorer er på vej ind på bådmarkedet. Båden gled lydløst gennem vandet og . Den nye generation af EFOY Pro brændselseller leveres i to power versioner på op til hhv. EFOY Pro brændselsceller, så HUSK at disse skal afsluttes snarest. Hvis du har igangværende projekter baseret på 1. Opbevaring af brændselscelle og methanol kan kræve stor omtanke i krævende miljøer.


Samarbejdsaftale med henblik på udvikling og drift af brændselscelle - totalløsninger. Downloads Billede Pressetekst (download).

Nu er en metanol-drevet brændselscelle klar til brug. Producenten er det tyske SFC (Smart Fuel Cell), som producerer EFOY brændselsceller til bl. I rigtig mange tilfælde er det langt billigere at bruge en brændselscelle end at grave ledninger ned.


Solara solceller, som i kombination med en fuldautomatisk EFOY Fuel- Cell ( brændselscelle ) generator, der kører på bio-methanol, og sørger for opladning af bodelens batteri, så vi er helt uafhængig af ekstern strøm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...