tirsdag den 7. februar 2017

Elektrisk varmekniv

Svært smart produkt som varmer seg gjennom celleplast, isoporplater og ulike typer isolasjon med maksimal tykkelse på 1mm. Knivens temperatur er trinnløst justerbar og den har et innebygd anlegg, som gjør det lett å tilpasse hvor dypt kniven skal varme gjennom. Salg Polystyren kutte blad Schiwa eller flere PCer.


Varmekniv til isopor - ekstra tynt blad. Bladet inneholder begrenset mengde metall, og det er også meget lettere å varme opp.

Lagerbeholdning nettbutikk: Se lagerstatus alle butikker. Legg til dine favoritter. Trykk her for å logge inn. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! En elektrisk flamingoskærer er let at bruge og gør det nemmere at skære i flamingo.


Har ikke funnet noen i de båtutstyr butikkene (og andre butikker) jeg har sjekket i. Arkpresse i transparent plast.

Benstativ med oppsamlerkurv som opsjon. Elektrisk varmekniv til bruk ved skjæring av tekstilmaterialer som feks. Roll-Up- og LowCost banner.


Tekstilmaterialer frynser i kantene, dersom de skjæres med vanlig kniv, eller klippes med saks. Løsningen er en varmekniv, som . Robust skjæreapparat for papir. Leveres med stativ med oppsamlerkurv.


Flamingoskæreren er med varmetråd og er udstyret med land mm. Med land 0-1mm , som kan afmonteres, så man får et 2mm langt blad. En skumplastskjærer er et allsidig verktøy for å forme skum, polystyren eller isopor (ikke skumgummi). Med utskiftbare verktøy: varmetråd (W), graveringsspiss (W) eller knivspiss (W).


Perfekt for modellering, håndverk, prototyping, hobby, reklameskilt etc. Drives av medfølgende strømforsyning . Topkvalitets flamingo skære og skum skære. Skærer let, hurtigt og præcis flamingo, vinkelret, smig, vinkler og udskæringer til rør.


Let løbende kontant skæring da maskinen er luftkølet.

Vores udvalg af varmeknive dækker de fleste behov. Der findes både håndholdte til hobby brug samt til industri brug, hvor der skal skæres i større mængder. Bordmodellerne er til hyppig og nem skæring og passer fint ind i miljøer, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...