onsdag den 1. februar 2017

Knipex tangsleutel

Tang en schroefsleutel in één gereedschap. Uitstekend geschikt om te grijpen, houden, persen en buigen van materialen. Geen beschadiging van kwetsbare schroeven (Cu) door een spelingvrij, volvlak contact. De kaken kunnen niet per ongeluk worden versteld en ook het schanier kan niet doorschieten.


Van chroom-vanadium-elektrostaal, in olie gehard en ontlaten. Kop vernikkel parallel geleide, gladde grijpbekken, instelling per knopdruk, met één hand verstelbaar.

Werken volgens het ratelprincipe met extreem hoge klemkracht door. Vervangt een complete set sleutels. Op voorraad en morgen geleverd. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De sleuteltang brengt de funktie van grijptangen en schroefsleutels bij elkaar in één gereedschap. Gladde bekken voor de voorzichtige montage van oppervlakteveredelde armaturen . Schrijf de eerste review over dit product.


Knipex Tangsleutel met kunststofgreep 180mm. Hardinxveld-Giessendam, ZH.

Online zelf samenstellen, bestellen, klaar! Beschikbaar: Verwachte leverdatuzat. Gratis levering vanaf €3- (incl. btw)! Binnen uur (twee werkdagen) verzonden.


Technisch advies mogelijk. Minimale afname stuk leverancierslogo. Voor de montage van veredelde armaturen zonder ze te beschadigen. Waterpomptang Cobra 250mm. The Pliers Wrench is developed: a fully new style of tool with parallel gripping jaws for gentling holding smooth surfaces also.


De tangsleutel wordt ontwikkeld: een volledig nieuw werktuig met parallelle grijpklauwen om ook gladde oppervlakken voorzichtig te kunnen grijpen. Sleuteltang tang en schroefsleutel in één gereedschap. Snelle instelling door druk op de knop direct op het . Productgroep, Mini- tangsleutel tang en schroefsleutel in één gereedschap. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


KNIPEX Tangsleutel met kunststofgreep 180mm. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Tangen en schroefsleutels in één gereedschap, uitstekend geschikt voor het vastgrijpen, vasthouden, klemmen en buigen van werkstukken. Mini-sleuteltang vernikkeld 1mm.


Extra slagkracht en geen terugslag door gevulde hamerkop.

Bescherm uw velgen nu tegen krassen en schade met de velgrandbeschermers van Datona. Velgbeschermers zijn verkrijgbaar in een extra voordelig set met stuks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...