mandag den 6. februar 2017

Trailerstik

Fra tid til anden sker det at stikket på din trailer eller campingvogn skal skiftes. Selve udskiftning er ofte en smal sag, men der hvor mange kommer til kort, er placeringen af ledninger i stikket. Her kan et trailerstik diagram være en stor hjælp.


Det første du skal tage stilling til, er hvilket . Køb dit trailer stik her. Lav pris og hurtigt levering.

Trailerstik tester 7-polet 4M kabel. Standard farverne er som følger: Gul L Venstre blink. Der er flere ledninger med samme farve, og disse samles inden i monteres i ssamme pol. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Har købt sådan et universal sæt lygter til traileren.


Men der går kun ledninger fra traileren men stikket er 7polet? Nogen som ved hvilke man undvære? Med Conektcar trailertilbehør er det slut med problemer med isætning af trailerstik og ledninger.

Efter du har installeret Conektcar på din trailer , slipper du for at skulle tilslutte ledninger og trailerstik , nogensinde igen. Her finder du trailer stik og adaptere. I teksten på varerne kan du se flere oplysninger og på løse stik for du diagram over tilslutning af trailerstik. Nem og hurtig vejledning til, hvordan du skifter dit 7-pol stik.


Søger du polet eller polet trailerstik ? Vi har et stort udvalg af polet og polet stik til trailere - både adaptere, han- og hunstik. Hej Gør det selv folk Jeg har en trailer, som mange andre. Men når jeg montere stikke i bilen ryger sikring til venstre baglys. Jeg købte for nogle uger siden en brugt bil. Nu kører jeg en del med trailer, og derfor irritere det mig at lyset opfører sig helt tosset.


Regler for kørsel med trailer. Spiralkabel med 7-polet stik i begge ender. Adapter til trailerstik til trailer eller bådtrailer er del af Marineworlds store udvalg af trailerspil, udstyr til bådtrailer og andet bådudstyr.


Easy Wagon leveres med et 13-polet trailerstik , som passer til de komplekse elektroniske systemer de fleste biler har i dag. Passer ikke til aluminiumsstik. Mærke, Alternativ leverandør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...