fredag den 31. marts 2017

Blikkenslager loddekolbe

Den professionelle blikkenslager går naturligvis op i sit arbejde, og ved hvad der skal til, førend det hele kan klares effektivt og på den bedste måde. Og i den forbindelse er det helt rigtige blikværktøj naturligvis en forudsætning. Vi tilbyder derfor altid et varieret og kvalitetssikret udvalg af alt fra gasregulatorer til loddekolber. Den mest almindelige samlingsmetode for runde rør udført i zink er blødlodning.


Der anvendes loddekolber af kobber, som må være helt rene og have den rigtige form for at kunne udføre gode lodninger.

Overhedede loddekolber tæres kraftigt, og såvel fortinningen på kolbens pen som . Express loddekolbe til slange, til lodning i zink og kobber. Loddesæt til lodning af tagrender, samt zink og kobber. Komplet med håndtag, brænder og vindskærm, men uden loddebolt. Velegnet til hurtig og effektiv opvarmning, til alle former for kolbelodning, såsom blikkenslager -, tag- ventilation-, el-, telearbejde osv.


Hej Jeg skal i gang med at lodde zinktagrender. Jeg er klar over, at jeg først skal øve mig, for det er ikke noget man bare lige kaster sig ud i.

De professionelle bruger gas på store tunge kobber-kolber (cirka 5g.), men er det muligt at gå anderledes til . Men bare når oppbevaring og bearbeiding svarer til kvaliteten av materialet, vil det vare lenge og være. Loddet smeltes med loddekolben , i mengder som svarer til behovet. Køb LODDEKOLBE TAGRENDE - ROTHENBERGER online hos BAUHAUS.


Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Blikkenslagerens udgangspunkt når han skal lave noget er altid plade, enden af blik, zink, messing eller kobber. Køb loddekolber , loddekolbesæt, hobbykit og gasloddepen online. Vi har et stort udvalg af loddekolber til alle formål på harald-nyborg.


Transportabel-loddekolbe-til-professionelle-. Det kan være tungt arbejde at lave blikkenslager - og tagarbejde, hvis man skal slæbe . Sieverts nye loddekolbe med indbygget gasdåse er det ideelle værktøj til hurtige reparationer på svært tilgængelige steder. Nu får professionelle håndværkere en ny mulighed for at lave blikkenslager - og tagarbejde uden at slæbe rundt på en loddekolbe med tilhørende slange og en stor, tung gasflaske. Jeg er udlært blikkenslager og har loddet galv.


Det du skal bruge er almindelig saltsyre som du smører på med en pensel der hvor du skal lodde. Så bruger man en loddekolbe af kobber som man varmer over et gasblus. Når kolben er varm skal du bruge noget loddetin, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...