onsdag den 31. maj 2017

Su satser

Hvis du er forsørger til et barn, kan du få supplerende SU -lån – og i nogle tilfælde kan du også få et tillæg til din SU (forsørgertillæg). Vi betragter dig ikke som forsørger, hvis du for eksempel . Får du ikke den højeste SU - sats på grund af dine forældres indkomst, kan du i stedet få forhøjet dit eventuelle SU-lån eller dit fribeløb. Hvis du får et barn, mens du går på en ungdomsuddannelse og er under år, er din SU ikke længere afhængig af dine forældres indkomst.


Det betyder, at du får den højeste SU - sats (enten som hjemmeboende eller udeboende), uanset hvor meget dine forældre tjener.

Er du udeboende, eller bliver du udeboende, skal du. Jan Er du studerende, så er der gode chancer for at du kan få penge fra SU (Statens Uddannelsesstøtte). Det er denne sats du får hvis forældre tjener mere end 710. Er din uddannelse startet efter den 1. Du kan søge statens voksenuddannelsesstøtte, hvis du vil efter- eller videreuddanne dig.


Jul SU er statens støtte til dig, som vælger at studere. Dette gives både til ungdomsuddannelse og videregående uddannelse. SU står for Statens Uddannelsesstøtte.

For at du kan få SU , skal du først og fremmest gå på en udannelse, og have brug for støtten. Herefter skal du opfylde forskellige betingelser. Denne guide er i høj grad henvendt til dig, der har svært ved at gennemskue, hvor mange penge du er berettiget til at modtage fra staten.


Vi giver dig svar på de mest almindelige spørgsmål, så du får et indblik i, hvordan systemet fungerer. Sep Regeringen præsenterer en reform af SU_systemet i dag. Mar Her guider vi dig igennem junglen af SU satser og regler for lige præcis den uddannelsestype, som du har søgt ind på eller planlægger at søge ind på. Tager du en erhvervsuddannelse eller enkeltfag på HF og VUC, er det reglerne for ungdomsuddannelser, der gælder. Få også styr på de generelle SU . Jan Siden starten af januar har det været muligt for studerende, der bor hjemme ved mor og far, at ansøge om status som udeboende og dermed få samme SU - sats , som udeboende studerende får.


Normalt ligger den månedlige ydelse for en hjemmeboende på 9kr. Jan Du kan finde en oversigt over, hvor meget du kan få i SU på su. Samme sats gælder, hvis du går på en ungdomsuddannelse er over år og udeboende. Er du hjemmeboende eller under år afhænger det . Kilometerpengene bliver udbetalt til din NemKonto hver måned.


Du kan tidligst få kilometerpenge fra den dag, du afleverer ansøgningsskemaet på dit uddannelsessted. Hvis din sag er færdigbehandlet senest den 12. SU deles op i hjemmeboende SU og udeboende.

Jeg kan simpelthen ikke hitte rundt i det, det nok alderen. Såfremt man er lidt oppe i årene(ved ikke om alderen er relevant) vælger at tage en.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...