fredag den 30. juni 2017

Skuffesikring baby

Læs hvordan du sikrer barnet. Denne lille lås sikrer både skuffer og skabe. En rigtig god løsning hvor en sikring af skuffen ikke er nødvendig hele døgnet – eksempelvis hos bedsteforældre eller Dagplejer. Stort udvalg af børnesikring og babysikring til hjemme!


Sikringen kan monteres i stort set alle skuffer - både lodret . BabyDan Baby dan skuffe og skabslås - selvklæbende.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af Skuffesikring Børnesikkerhed. Klik her og find den bedste pris nu! Løsninger til hjemmets skabe, stikkontakter, skuffer , døre og skarpe kanter.


Forøg sikkerhed og undgå ulykker for baby og de mindre børn. Josefine er så hjælpsom, hun hiver og smider ting frem til mig hele tiden, om jeg er i køkkenet eller ej. Baby Dan Skuffe - og Skabssikring.


Vi har købt nogle ting der skal skrues i skufferne, men jeg synes ikke de . De hvide plastikinstanser, man kobler på låger og skabe, ses næsten ikke og udgør ikke et videre . Børnesikringer er billige løsninger på et ellers dyrt uheld.

Her finder du alt til børnesikring af hjemmet. Materiale: PVC-fri Plast og silikone. Funktion i praksis: Lad os gennemgå efter sikrings -kategori. Hvis du har børn eller børnebørn, så ved du også , at der er mange steder i hjemmet, hvor de små nysgerrige pilfingre kan komme til skade.


Skuffer og skabe er ofte spændende for de små, men kan være farlige, eller indeholde ting der kan være skadelige for barnet. Fri fragt ved køb over 5kr. Lågebeskytteren her kan anvendes på de fleste skabslåger eller skuffer. Køkken og badeværelse er ofte steder, hvor man opbevarer væsker, medicin eller genstande, som kan være farlige for baby.


Med dette sikkerhedssæt. Du skal blot fjerne tapen og klistre hver lås omkring . Låge- og skuffesikring med blå bamser. Selvom beskytteren her ikke er til baby at lege me så gør det ikke noget, at man kan se, at her bor en lille prins. Nem sikring af skuffer og skabe. Kan nemt aktiveres når der er brug for det.


Skuffe - og skabssikring der kan klæbes fast, så man undgår at skulle sætte skruer i lågerne. Der er skruer me lige til at sætte op. Brugsanvisning medfølger.


Kategorier: Sikring av skap, skuffer og vinduer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...