torsdag den 29. juni 2017

Spændingstester biltema

Måler jævn- og vekselstrøm 12–6V med lysdioder. Funktion til test af spænding, énpolet fasetest, kontinuitetstest og indikering af faserækkefølge. Optisk og akustisk summer. Indbygget LED pære som belyser målepunktet.


Kontrollerer tændingsgnisten uden demontering af tændrøret. Til test af bilpærer, batterier, kabler mm.

Ved kontrol af isoleret kabel skal du skrue beskyttelsestoppen af og stikke nålespidsen igennem kabelisoleringen. Krokodillenæbbet sluttes til metal uden isolering (jord ). Til sikker detektering af spænding i køretøjer, f. Kraftigt lys- og lydsignal. Med V-formet adapter til sikker indtrængen i ledninger.


Batterier medfølger: x LR1. Til måling af den specifikke vægt af elektrolytten i batteriet. Til hurtig måling af vandindholdet i bremsevæsken.

Med kraftigt magnetfelt og fleksibel arm der letter lodning, montering og reparation på stedet. Viseren bliver ved den målte værdi for nøjagtig aflæsning og nulstilles med returventil. Med lige målekegle af gummi samt bøjelig slange til montering i tændrørshul. Tilslutningsgevind: og mm.


Leveres i æske af slagfast og oliebestandig plast. Til nem inspektion af svært tilgængelige, mørke og fugtige steder. Nem testmetode til at kontrollere, at brændstofindsprøjtningen fungerer korrekt.


Komplet sæt med testdioder, GM SCPI, BOSCH BOSCH PFI, FORD TBI, GM MULTECog GM PFI. Kompakt allround-instrument, der kan måle forskellige elektriske værdier. Med udvidet diagnosefunktion for Audi, VW, Skoda og Seat. Identificerer og lokaliserer kabler uden at beskadige isoleringen.


Finder nemt kortslutninger og åbne kredsløb. Indeholder sender- og modtagerdel. Find nyt og brugt indenfor Elværktøj til billige priser på DBA.


Køb og salg af Mig Biltema Mig Biltema Mig Biltema Mig Biltema i Elværktøj på DBA.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...