torsdag den 27. juli 2017

Feltstyrkemåler dvb t

Manuell signalmåler til DVB - T. Feltstyrkemåler med kompass for enkel retningsbestemmelse. Denne feltstyrkemåleren brukes til å finne den optimale antenneplasseringen for en digital DVB - T antenne. Synes du det er vanskelig å finne riktig antenneplassering?


Løs problemet med en supersmart feltstyrkemåler fra våre store utvalg av teknologi.

Det er ingen fysiske knapper på testeren, alt betjenes via skjermen og et meget brukervennlig meny system. DVB T campingantennen er utført i en flott design og kan derfor plasseres synlig uten å skjemme. Lyssterk 10” touch skjerm. Parabol modeller : Støtter DiSEqC 1. Grensesnitt: USB port til kommunikasjon med PC, Ekstra USB port til USB-stikk, Ethernet. Batteri : Oppladbar batteripakke.


Digitale signaler virker på den måde, at fejl rettes indtil de overstiger en vis grænse og signalbehandlingen ophører helt. Ny feltstyrkemåler for testing av antenne- og kabelanlegg.

Måleinstrumentet MSK -2fra Kathrein skal være en svært avansert feltstyrkemåler for testing av antenne- og kabelanlegg for både analoge og digitale signaler. Den er bygd på en GHz spektrumanalysator med demodulator for DVB - T , DVB-C, . Der er ingen fysiske knapper på testeren, alt betjenes via skærmen og et super brugervenligt menu system. Har også utvidet IPTV testing, proffesjonal spektrumanalysator og T2-MI pakkeanalyse.


Meget brukervennlig feltstyrkemåler ,. Måler både signalstyrke og signalk. Digital-tv-mottaker (set-toppbox) DVB - T : det trengs en mottaker til hver TV. Alternativ A, med feltstyrkemåler - kontrollmål med instrumentet i dine antennekontakter at det er riktig signalnivå. Alternativ B, hvis skolen ikke har feltstyrkemåler : koble en TV til antennekontakten og søk etter kanaler på TV- en.


Formål: Et robust håndholdt måleinstrument som elevene bruker til å sjekke signalkvalitet og signalstyrke i forbindelse med digitale antenneanlegg og parabol-antenneanlegg. TV Explorer er med sine alsidige modtage egenskaber meget velegnet til service og vedligeholdelses på terrestisk antenne. Der medfølger original bæretaske. Ebay fortæller desværre ikke detaljer. Det er en meget grov relativ måling man får fra disse kort, og det er slet ikke kalibreret.


Men den kan fra nogle kort bruges til en omtrentlig vurdering af signalstyrken og evt. Da kan vi hjelpe deg å finne det du leter etter. Vi produkter fra de beste nettbutikkene i Norge, med mange forskjellige merker.

Nu mangler vi bare at vide hvor meget en DVB - T modtageren skal. De måleinstrumenter vi anvender til signalmåling på antennesystemer anvender da også udelukkende dBµV. En antennemåler hedder en feltstyrkemåler. De 5mV ville vi dog aldrig måle, da en måling med en feltstyrkemåler ville give os de 7dBµV.


Wide band LNB compatibility . TV-signaltester, universel kr. Fiberstikmontage, Hotmelt-kuffert kr. Konnekteringssæt, AMP Light crimp ST, SC, LC. Betalningsmetoder: Öppettider: Mån-fre kl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...