fredag den 28. juli 2017

Skillerelæ campingvogn

Adskiller startbatteri og forbrugsbatteri i V-systemer. Velegnet til båd og campingvogn. Tilbehør til at beskytte mod afladning, sammenkobler batterierne, styre og overvåge tilstanden, spændingen, og strømmen.


Polklemmer og terminaler. Tillige har Batteri Boosteren indbygget sikring.

Bruger du ikke Batteri Booster bør du bruge en ensretter. Når man har fået monteret polet stik på bilen er der . Volt fra bil til campingvogn. Sikring afhængig af ledningstykkelse. Har du polet stikdåse, bør du anskaffe polet stikdåse.


Fuld Automatisk SkilleRelæ 1Amp. Dette Splitrelæ bruges bla. Med relæet er batterierne kun forbundet når bilen er startet og så lades der på begge batterier når .

SEPTOR er altså dels en batteriseparator (batterikredse), dels en optimering af generatorens opladning af batterierne. Når motoren startes, lades der først . Nu da jeg er ved at trække kabler på campingvognen , var det min plan at trække specifikke kabler på 6mm mellem Bilens batteri og campingvognens, således at jeg kan lade, og trække strøm fra bilen, når den kører, og når vi camperer. Der skal selvfølgelig et skillerelæ imellem, så bilens batteri . Jeg har før med held spurgt forrummet om råd så jeg prøver igen.


Er der nogen der har monteret batteri med tilhørende 220v oplader i deres cv og tilsluttet. Et skillerelæ , sikre at der er mest muligt spænding på - da strømmen kommer direkte fra batteriet på bilen - og samtidig afbryder det forbindelsen når bilen ikke er startet. Det sikre at man ikke sender strøm fra campingvognen til bilen, når der lades med 230V, og at man ikke tapper batteriet på bilen. Samtidig forhindrer Septor af motorbatteriet aflades.


Septor er altså dels en batteriseparator (batterikredse), dels en optimering af generatorens opladning af batterierne. D250S er en fuldautomatisk batterilader til både solceller og generatorer til volt batterier. Den kan samtidig dele start- og forbrugs batterier i et system med flere batterier. Perfekt til både, campingvogne , ambulancer og andre erhvervskøretøjer. Disse har hidtil været an- vendt for at adskille de to batterier,.


Medico har et patent på at oplade et blybatteri og hvilke fordele det giver vores kunder. Hvordan korrosion og galvanisk tæring .

Skillerelæet kobler bilens batteri fra bodelen, når spændingen kommer ned på 1Volt. Det gør at bilens batteri ikke bliver tømt for strøm. Jeg fandt en beskrivelse af kabelnettet i en campingvogn. De anbefalede ledningen fra bilens batteri ( hovedbatteriet) . Husk at montere skillerelæet så tæt på bilens batteri som muligt og husk en hovedsikring der i mellem så der ikke sker kortslutninger !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...