torsdag den 31. august 2017

Omformer 240v til 12v

Kompakt vekselretter som kobles til V sigarettuttak og plasseres i krusholder. Har USB-uttak for tilkobling av f. MP3-spiller eller digitalkamera. Hvilken omformer skal jeg velge? Dette gjør at du kan benytte deg av elektrisk utstyr beregnet for hjemmebruk der du har et 12.


Denne smarte lille dingsen omdanner 2V vekselstrømspenning til V likestrømspenning og er utstyrt med overopphetings- og kortslutningsvern.

Se alle Transformatorer og onformere online Hos Batterionline. OMFORMER 240V TIL 12V , 7A. Spesial modell for kjølebokser. Bestillingsvare kr 20-.


Den omformeren du ga link til er til 12V lys, og hvis du leser informasjonen står det at ut spenningen er 12V AC, ikke DC som du trenger. Andre punkt: Har selv lett etter omformer til slike formål, du må ha en omformer som takler minimum 60A ved 12V , dette koster penger. Om du har peiling er det ikke stort . Trenger du reservedeler til din bil?

Skriv inn ditt skiltnummer nedenfor så finner vi alle delene som passer til akkurat din bil - garantert! Sigarett uttak til 12v med bryter med løs ledning. Kan koble til forskjelli 12v. Find nyt og brugt indenfor Andre elartikler og elektronik til billige priser på DBA. Omformer fra 240v til 12v med 5a sikring.


Kjøp det på salg hos lightinthebox. Leter du etter billige Vekselstrømkabler og strømkabler på nett? Justerbar stepdown DC-DC omformer. V til 5V USB strømadapter.


For skjult strømtilkobling for f. Den nye WorkShopCharger fra DEFA er en fleksibel batterilader og strømforsyning til de krevende jobbene på verkstedet. Lager: 2Veiledende pris inkl. Adaptere og omformere - Eludstyr - Autoudstyr - kæmpe udvalg i biludstyr og biltilbehør - Alt til din bil - samlet ét sted - thansen.


Kjøp elektronikk til campingvogn og autocamper her! Vi har alt i billige lykter, kontakter og uttak, LED pærer og solcellemodulertil campingvogn og autocamper online. Har du opladere beregnet til cigarstik? Meget effektiv inverter med ren sinus kurve.


Gir en jevn spenningskurve som sikrer sikker drift av elektriske apparater.

Inverterene har innebygd beskyttelse mot overbelastning, lav spenning og høy spenning, høy temperatur og kortslutning. Egenskaper: Ren sinus kurve. Det kalles fortsatt sigarettenner – men det begynner å bli få som bruker strømuttaket i bilen til å fyre opp sigaretter med. Hos Harald Nyborg har vi et stort udvalg af transformere til bl.


Det er blandt andet her, du finder din nye strømforsyning til LED-lyslisten, eller til når du vil udskifte den nuværende strømforsyning til LED- pærer. STRØMFORSYNING 12V 12W LED. Find great deals on eBay for 240V to 12V Converter in Multipurpose Batteries and Power Supplies.


Denne strøm converter kan bruges til at tilslutte amerikanske 110V apparater til en dansk stikkontakt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...