torsdag den 31. august 2017

Transducer til garmin 720s

Og med et widescreen-display, der er både robust og vandtæt, er den skabt til at være effektiv i enhver situation. Dybdekapaciteten afhænger af vandets saltindhol bundtypen og andre vandforhold (med kW- transducer ). Adapter - 4-pin transducer til 6-pin instrument. Levering indenfor hverdage.


Vores pris, 16DKK, stk. Strømkabel til GPsmap 720s.

Kablet er identisk med det som medfølger til GPSmap 720s. Syv tommer touchscreen er en optimal skærm- og kabinetsstørrelse på skottet af en mindre båd. GPSMAP 7er i kraft af intern højfølsom GPS-antenne og kraftigt integreret ekkolodsmodul med suveræn separation en komplet, kompakt . Vælg Hjem i alle skærmbilleder for at vende tilbage til skærmen Hjem. Garmin vindtransducer for kabel. En fantastisk tilføjelse til enhver fiske- eller sejltur.


Med eller uden transducer. Ekkolodsdata kan overføres til søkortplotter eller GMI 10- multifunktionsdisplay.

Enkelt og brugervenligt menusystem. Kurs og position opdateres gange pr. Hurtig, følsom Hz GPS opdaterer position og kurs fem gange i sekundet, så din bevægelse på skærmen bliver mere flydende.


Kabalar för data, laddning, strömförsörjning, NMEA, antenn. Viser dybde, ikke temperatur og fart Driftsfrekvens på 2og kHz. Strålebredde på grader ved 2kHz, grader ved kHz. Denne transducer er til montering igennem skroget. Til glasfiber og metal skrog.


Transducer passer, og kan godt bruge din 525S - men det kommer meget an på hvad den skal koste! Men min nye båd kan den ikke være i (og der er også en i forvejen). Men i byttehandlen med ny bå har jeg solgt min båd uden . This boat is very neat, clean and solid. It has a rubberised deck and fish hatch.


These views allow you to mix two different feature views of the unit on one.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...