torsdag den 28. september 2017

Selvklæbende kabelskjuler

Ingen løse ledninger og kabler. Få en stilren løsning med pæne hvide kabe. Kabelbakke Mini, 10x 10mm, m, hvid - REV Ritter. Selvklæbende kabelbakke med aftageligt dæksel.


Schneider Electric Ultra 1-rums kabelkanal med udstansede monteringshuller hver 23. Leveres med selvklæbende fastsættelsestape.

Læs mere om produktet her. Almindelig fragt Leveringspris: 50 . Leder du efter primo kabelkanal cover it væg? Vi forhandler kabelkanaler til opbevaring af ledninger og kabler! Køb smarte og praktiske kabelkanaler til attraktive priser. Billig fragt og hurtig levering.


Cover(it) kabelskjuls lister er elegante og matcher enhver bolig. Begge systemer monteres med et smart click-system, der sikrer hurtig montering uden synlige skruer og søm. Skal du føre nye ledninger, tapetsere eller male, klikker du bare listerne af og på.

Det bliver ikke meget nemmere. Begræns D-line produktudvalget ved: Produkt type. Sorter efter: Vis alle, Produkter tilgængelige online, Produkter i min butik, Produkter nær mig . Den dekorative kvartcirkel kabelskjuler fra D-Line skjuler nemt dine kabler, og kan males så den passer til dit interiør. Af kabelkanaler har vi de simple og selvklæbende plast kabelbakker, der kun fås i farven hvid og derved klarer den hurtige og simple installation i hjemmet.


Til den mere stilfulde alu kabelbakker. Plast kabelskjuler der via tapen på bagsiden, let kan klisteres på væggen. Kommer kun i hvi så de passer til langt de fleste installationer. Se videoen med tilpasning af kabelkanaler og kom af med rodet! Køb Kabelkanal hvid 2m her.


Egenskaber for Kabelskjuler m Sort. Altid lave priser og hurtig levering! Den meter lange kabelskinne har en selvklæbende strimmel, hvilket gør det nemt at montere. Hurtig og nem montering med kun to holdere - Dobbeltklæbende tape medfølger til påklæbning af tapet for et fuldendt udseende - En hurtig, nem og sikker løsning til at holde kabler ude af syne.


Til elkabler, datakabler m. Derudover har den en funktion med skrå hjørner og antiskrid kanter, som ekstra sikkerhed og sikkerhed for folk som går på den. Bredde: mm, højde: mm, længde: m. Den meter lange kabelskinne har en selvklæbende. Kabelskjuler Heladuct Flex, der kan skruemonteres, er velegnet til pladsbesparende, overskuelig kabel- og ledningstrækning.

I hele længden kan ledninger forgrenes. På grund af den høje fleksibilitet kan der også ske installation ved en hældningsvinkel på 90° og derover. Den selvklæbende variant (SK) kan desuden . Træt af løse og rodede kabler?


Besøg avXperten og se vores store udvalg af alu kabelbakker. Vi har med garanti også den rigtige kabelskjuler til dit TV.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...