tirsdag den 17. oktober 2017

Amperetang dc

Spanningzoekerfunctie en holdfunctie. Meetsnoeren en handleiding meegeleverd. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Deze mini ampèretang heeft een geïntegreerde, contactloze voltagecontrole functie en een zaklantaarn om de meet zone te verlichten. Vanwege de kleine afmetingen van deze mini ampèretang kan hij gebruikt worden .

Amperetang goedkoop online kopen. Voor 22:bestel morgen in huis! Artikelen in deze categorie. Een stroomtang van Fluke staat voor kwaliteit en gebruiksgemak. Bekijk onze uitgebreide collectie en kies uw ideale ampèretang.


Digitale multimeter met ampere tang. Met deze handige meter kunt u de ampere van een apparaat meten zonder de stroomkring te moeten onderbreken. Dit geldt alleen als u wisselstroom meet (AC).

Met de draden kunt u ook gelijkstroom meten ( DC ) Teven kunt u deze meter ook als multimeter gebruiken. Graag had ik bevindingen of ervaringen omtrend het werken van een amperetang voor dc spanningen. Ik vermoet dat deze werken door de te meten draad door een spoel te steken waarin een magnetisch veld gemaakt wordt.


Momenteel heb ik er eentje van Voltcraft maar die is zo accuraat als een bloempot om (kleinere DC ) stroom mee te meten. A wisselstroom- en gelijkstroommetingenzeer hoge gevoeligheidingebouwde contactloze AC spanningsdetector ingebo. A automatische bereikkeuze met een resolutie van 0. The Fluke 3Clamp Meter. Cheyns biedt een ruim assortiment Kyoritsu producten voor de elektroprofessionals.


Betrouwbaarheid van Fluke. Nauwkeurigheid van Fluke. True-RMS-metingen en de geoptimaliseerde ergonomie maken de stroomtangen van de 320-serie tot de beste algemene instrumenten voor storingzoeken door elektriciens in bedrijfspanden en particuliere . How to check for and fix a battery drain in your car - Duration: 7:19. Het model Limit heeft een zeer hoge meetnauwkeurigh. Dit betreft een indirecte meting van stroom inclusief van een spanning meetfunctie.


Niet alleen voor elektroninstallateurs en service technici in de machines en de bouw van installaties zijn de ampèretangen essentiële hulpmiddelen geworden bij het uitvoeren van . Geleverd met testsnoeren, draagtas en handleiding.

Praktisk instrument til arbejde med auto, generatoranlæg, solcelleanlæg mm. An essential piece of kit for anybody working with flowing currents. With an ergonomic and robust build quality that can be used with only one han you do not need to look any further than Voltcraft.


Home ProductenKabeltoebehoren Gereedschappen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...