tirsdag den 17. oktober 2017

Computer butik horsens

Mere end år i branchen. Vi hjælper dig gerne på vej til et godt køb. Kom til os for byens bedste råd og vejledning. Eget værkste Egen produktion.


Stort udvalg af gamerudstyr, samt bærbar og stationære.

Vi matcher priser på PCer. Vi rådgiver om køb af computere, software og andet tilbehør til din computer og reparerer alle typer IT-udstyr til konkurrencedygtige priser. Hjælp til køb eller opgradering af PC. Vi har i dag et af markedets største udvalg inden for hardware, gamingudstyr, bærbare, stationære computere, netværk og meget andet.


Udover webshoppen, har vi også to fysiske butikker , hvor du kan opleve et udsnit af vores sortiment . Kontaktinformation på Attech Computer ApS Horsens , telefonnummer, adresse, se information for firmaer. ComputerCity i Danmark lukker – Vi siger mange tak til alle vores kunder! Efter herlige år er det slut i Danmark.

Det har været en fantastisk ti med en vidunderlig . Komplet huskeliste til LAN- og computer -parties. Der er meget at tænke over, når du skal til et LAN party eller computer -party, for ikke at nævne en masse bære rundt på! Her vil vi hjælpe dig med at huske alle de ting, du har brug for. Da jeg boede i Horsens midtby var Centrum Computer mit favorit sted at få hjælp til computeren. Der er altid god service, du bliver modtaget med et smil, og Claus er altid klar med et godt tilbud.


Super fed butik som har ALT! Rigtig god service og meget bred viden, ufattelig dejligt at. Elgiganten fører et kæmpe udvalg af TV, Computer , Hvidevarer, Køkkenmaskiner , Mobiler, GPS og meget mere. Lave priser gør noget ved humøret. I menuen til venstre kan du få et indtryk af hvad vi sælger i kiosken i forhallen på Horsens Museum.


Vil du købe en vare i butikken og få den tilsendt, er dette også en mulighe du skal blot selv betale leveringsomkostninger. Byarkivet har desværre ikke længere en butik. Vi henviser til Horsens Museums butik , Sundvej 1A, Horsens. I YouSee Horsens tilbyder vi tv, bredbånd og telefoni i et univers af underholdning fra YouSee. Og vi hjælper dig selvfølgelig med at finde den perfekte løsning til netop dit behov.


Her har vi lige siden haft byens største kontorsupermarked.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...