onsdag den 4. oktober 2017

Ej 220 sofa mål

Tanken bag den var at skabe en sofa , der både har høj siddekomfort og er æstetisk nem at forholde sig til. The idea was to create a sofa that offers high seating comfort and easy aesthetic appeal. The sofa is also available with large buttons in the back cushions for a less severe expression.


Tanken bag sofaen var at skabe en sofa med høj siddekomfort, som samtidig var let at forholde sig til æstetisk. Se hele kollektionen af sofaer, lænestole. Tanken var at skabe en sofa , der både havde høj.

Design: Erik Ole Jørgensen. Fås også i andre farver, størrelser og stofversioner. Der har altid været fokus på nytænkning, kvalitet og enkel formgivning.


Perfekt til pigeværelset eller den smarte lejlighed. Sofaen er blevet synonymt med godt håndv. Sammenlign priser og læs anmeldelser af sofa ej 2Møbler. Erik Jørgensen er som virksomhed velkendt for at skabe designmøbler med et tidsløst design.


Klik her og find den bedste pris nu!

En nutidig flyder, der holder på formerne uden at være snerpet. En favnende krammer af en sofa , der skyder sig ind i de flestes forestilling om et nutidigt formsprog med sine meder eller ben af stål. Materiale: Betræk i Tanganika ( bomuld) i grøn eller sandfarvet.


EJ 2er til enten eller 3 . Størrelse: Mål : L27 D: 90cm. Med dens enkle formsprog og reference til den stilrene EJ 2sofa , skabes den perfekte balance mellem en lounge sofa og en klassiker. Fritstående tre-personers sofa , model EJ 220. Polstret med grønt møbelstof.


Fremstår med brugsspor, smudset. De store, fyldige hynder udstråler oversku komfort og hjemlig hygge. EJ 2sofa har god komfort og finnes i flere størrelser.


Type: EJ 2- og 3: 2-personers sofa og 3-personers sofa med korte puder. EJ 2-2L og A: ,5-personers og 3-personers sofa med lange puder. Hvidolieret massiv eg ( merpris). See more ideas about Couches, Armchairs and Canapes. Check it out on Architonic.


Med sitt enkle uttrykk og henvisning til EJ 2sofa , er den perfekte balansen mellom en lounge sofa og en sann klassiker oppnådd.

Gudbrandsdalen ullvarefabrik og har en utrolig god slitestyrke og levbarhet, men et flott mønster som gir ett behaglig, lun og rolig utseende til sofaen. Sofa , legs beech, mahogany or matt-chrome. Our offer refers to the fabric version 0 pad down cover (alternative: Dacron) demountable.


Also available as 3-seater and easy chair - please request.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...