mandag den 30. oktober 2017

Forberedelse til politiskolen

Du møder også tidligere elever på Vejle Idrætshøjskole, der er kommet ind til politiet. Vi prøver altid med udgangspunkt i din fysiske tilstand at . Vi har stor erfaring med fysisk træning. Hos forskolen er politiet med.


Sådan sikrer vi, at undervisningen er målrettet og relevant!

Drømmer du om karriere hos politiet? Se hvad det kræver at blive politibetjent i Danmark. Politiforberedende kursus. Vil du gøre en forskel i samfundet?


Se hvordan du kan blive optaget på politiets basisuddannelse. Disse erfaringer kan du bruge i dine overvejelser, inden du evt. Derudover tilbyder vi dig en personlig træner ved eleverne på skolens Styrketrænerlinjer, som står til rådighed med programlægning, råd og vejledning for at optimere dine muligheder for forberedelse til en senere optagelsesprøve . Denne film er blevet lavet i forbindelse med tiende klasses Oso (Obligatorisk selvvalgt opgave).

Få et indblik i livet som politibetjent på . Aalborg Sportshøjskole tilbyder politilinjen, som er et forberedende ophold på, hvad der kan vente dig som politibetjent. Er der nogen som kan guide mig lidt med nogle gode rå lø. Online forberedelse til politiets optagelsesprøve.


Videoguides der hjælper dig til at blive klar til den skriftligeprøve, fysiske prøve, hold prøven og afsluttende samtale. Over forskellige små træningsvideoer, og masser af øvelsesmateriale til download. Dette giver dig et fortrin, når du i optagelsesprøven skal analysere et samfundsfagligt dilemma – det er nemlig den opgave, de fleste ansøgere dumper i. Med et eller ugers kursusforløb ved Forskolen, øger du . Bag enhver god ansøgning ligger grundig forberedelse.


Det er en fordel, at du er velovervejet i din argumentation, når du søger en stilling hos politiet, og at du reflekterer over, hvorfor den konkrete stilling passer på lige netop dine kvalifikationer. Højskole i Vejle forberedelse til politi. De giver et indblik i livet som . Historien om officeren Lars der med god forberedelse formår, at få tilbudt drømmejobbet foran den anden finalist som faktisk troede, at den var hjemme.


Jesper Myrhøj, tidligere elev på Sportshøjskolen, var én af de tre ansøgere, der bestod. Du kan kombinere fagene, så du for eksempel både forbereder dig til politiskolen og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...