tirsdag den 17. oktober 2017

Lås til dør

En god lås er afgørende, hvis du vil beskytte dine ejendele og være sikret erstatning, hvis tyvene alligevel skulle få fat på dem. Forsikringsselskaberne dækker kun tab ved indbru hvis det stjålne har været låst inde bag godkendte låse. Derfor har vi hos XL-BYG et stort udvalg af godkendte hængelåse samt låse til døre og . Husk at medtage den gamle lås samt de oplysninger om din dør , som butikken har brug for at kende: Åbn blot døren , mål dens tykkelse og tag nogle tydelige billeder med af låsen fra forskellige vinkler.


Når du monterer det rigtige dørgreb på døren , opnår du et komplet udtryk, hvor alle dele kommer til deres ret.

Dørgrebet skal både passe til selve døren og til omgivelserne i hjemmet. Er din bolig indrettet rustikt, er det flot med . Klassisk, retro eller moderne? Uanset din stil har vi et dørhåndtag, der passer til din indretning.


Vi kender alle til at fumle efter nøglerne i lommen eller i tasken, men med en dørlås med kode slipper du for dette problem. Yale Easy er en elektronisk lås , som passer sammen med den velkendte Ruko kasselås. Du låser døren med kode, og du behøver ikke bekymre dig om at huske nøglen når du går hjemmefra.


En gammel låsecylinder er nem for indbrudstyven at bryde op.

Her finder du låsecylindre fra Ruko og Dorma, der er markedets førende mærker. Der stilles ikke krav til private boligejere om, hvilke låse der skal være i husets døre - hverken med hensyn til alder, type eller mærke. Men hvis du skal have din forsikring til at dække eventuelle indbrud skal dit hus skal være forsvarligt lukket og låst. Det betyder i praksis, at dørene skal være låst, og . Låse køber du billigst hos Lavpris-laase.


Vi anbefaler at du vælger et kvalitets produkt til dine døre , har du idag Garantbør du udskifte den til Garant Plus, har du alm stift . DORMA GSR dørvælgersystem styrer lukningen af 2-fløjede døre i den rigtige rækkefølge. Systemet består af en glideskinne til gående og stående fløj, forbindelsesteknik samt et dækkappesæt. Kontakt dit boligselskab for nærmere vejledning, hvis du ønsker at montere en ekstra lås på din dør. Hvordan monterer man lås og greb på sine døre. Sørg for at lave aftaler om altid at låse indgangene til fællesarealerne.


Gør det til en vane at låse porten til gården og til køkken- og hovedtrappen. Vær opmærksom på, at der i tilfælde af bran skal være et vindue eller en . Lås din dør op med en app. Sesame giver dig mulighed for at åbne din dør , uanset hvor du er.


Det er så nemt at ALLE kan gøre det. Læs om alle funktionerne.

Har du brug for en ny lås til din dør, eller skal den gamle lås repareres, så er vi klar til at hjælpe dig. Det gælder også hvis du har brug for en omlægning af en lås. Vi arbejder med alle typer af låse, så vi kan sagtens hjælpe dig. Brug formularen i venstre side, så ringer vi dig op indenfor timer. Ruko dobbeltcylinder Sikkerheds ekstra låse monteres for at sikre imod indbru og minimere indbrudet ved at forhindre at døren kan lukkes op.


Din mobil fungerer som en smart key via din Verisure app, så du kan kontrollere og styre din elektroniske dørlås. Med din elektroniske dørlås koblet til dit Verisure alarmsystem kan du f. Københavns Låsesmed vægter sikkerhe kvalitet og kundetilfredshed frem for alt. Derfor anbefaler vi alti at vores kunder skal have ekstra låse. Det vil sige, at man benytter to låse på hver dør.


Den primære lås er med vrider og ekstra låsen – også kaldet den sekundære lås – skal være med nøglefunktion på begge sider. I stedet kan du lade Bekey- låsen lukke folk ind og ud for dig. Bekey er en intelligent lås du kan eftermontere på din nuværende hoveddør eller bagdør.


Med denne installeret, kan du, via en app, sende nøgler til håndværkere, fragtfolk , venner eller andre som du vil give adgang til dit hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...