onsdag den 11. oktober 2017

Snavssamler montering

Frese snavssamlere er specielt designet og produceret for at give maksimal beskyttelse af rørledning og komponenter mod partikler og andre urenheder. Snavssamleren er nødvendig i alle vandbårne systemer hvor tilstedeværelse af snavs kan resultere i høje drifts-, vedligeholdelses- og . FVR snavssamler anvendes i varme- og brugs- vandsanlæg for at beskytte komponenterne. Snavsfilteret opsamler urenheder i vandet som svejseperler, spåner, san og lignende.


Undgå snavs i pumpen køb en snavssamler hos Hedestoker. FVR skal også monteres foran følsomme komponenter.

Snavssamler FV anvendes i varme- og brugsvandsanlæg til beskyttelse af armaturer. FV skal monteres i anlæggets fremløb for at beskytte mod udefra kommende snavs. Men de har aldrig oplevet en stoppet veksler ved disse kedler. Saunier, Kedler anbefales snavssamler. På Nuvola- og Premix-kedler er de monteret fra . Type : SF3Materiale : W 1. Pakning : Grafit med ss-indlæg.


Temperatur : -10ºC til 220ºC Maskestørrelser : Se nedenfor.

Varianter : - Større dimensioner - Andre maskestørrelser . En snavssamler hjælper dig til at holde rørene i dine anlæg rene, og er derfor en nødvendighed i de fleste tilfælde, hvor dine rørledninger og komponenter skal beskyttes mod partikler, urenheder og snavs. DK har vi et stort udvalg af kvalitetssikrede snavssamlere til lave priser, og vi har samlet dem alle her på . Drifts- og monteringsvejledning. Tekniske data - anmærkninger som f. Angivelse af CE- markeringen på armaturet: 5. Generelle monteringsanvisninger. Køb Ventiler, snavssamlere og kuglehaner hos Sanistål.


Gratis fragt til nærmeste Sanistål butik gælder for størstedelen af sortimentet! Køb Snavssamler ikke til drikkevand hos Sanistål. Der skal monteres snavssamler før måler og ventiler på begge sider af måler. Trykdifferenceregulator: I anlæg med varmtvandsbeholder skal trykdifferencen monteres så varmtvandsbeholder og varmeanlæg . Aqua Unique behandleren monteres på koldtvandstilgangen efter vandmåleren.


Behandleren indbygges spændingsfri og kan monteres både vandret og lodret. Vandgennemstrømningsretningen er uden betydning for behandlingseffekten. Husk altid snavssamler type . Principskitse for montering af målerudstyr.

Eksisterende anlæg med snavssamler efter måler. I Danmark trænger mange vandinstallationer til en udskiftning. Gamle rør er ofte nedslidte og i dårlig stand.


For at beskytte vandinstallationen, er det vigtigt, at disse partikler fjernes. Ved at montere en snavssi . Montering af målerudstyr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...