torsdag den 12. oktober 2017

Vhf kursus århus

Prøve Århus mandag den 28. Kom og få det lovpligtige SRC certifikat på plads! Vi holder i denne weekend kursus i Egå Marina . SRC-certifikatet udstedes på grundlag af en bestået prøve.


Kurset er bygget op omkring pensum, som indeholder viden om forskellige kommunikationsformer i forbindelse med både søredning og skibsfart generelt.

Nedenstående foregår i Duelighedsklubben, til hvilken vi henviser! Efter endt undervisning vil der være eksamen på Maskinmesterskolen i Aarhus. Søfartsstyrelsen angiver.


Hvad for lærebøger skal der til? Pris i DKK 90- i alt lektioner. Speakerens fortælling bliver understøttet af tekst og illustrationer på skærmen.


Har du behov for at have kursus på skrift, for at kunne lave understregninger, tage noter eller lignende er der det muligt at udskrive teksten kapitel for kapitel.

Klubbens medlemmer kan komme på kursus i radio-kommunikation fra starten af november til det tidlige forår. Det man skal lære for at bestå eksamen er. Det fly, der i vinter beklædte indgangsarealet ved Sallings Bager, er et svævefly.


Junior som flyet hedder, har sin normale arbejdsplads over flyvepladsen i True ved Tilst. Så blev det vist min tur til at berette om . Vælg kurser , Navn: Yachtskipper 1. Udvidet førstehjælp med hjertestart. Natsejlads teoretisk og praktisk. Funktion og vedligeholdelse af motorer mv, Klaus Madsen. Speedbådskørekort med prøveaflæggelse.


Jeg var til prøve i Fredericia og bestod med fejl :-) Hans Skjalm, Fredericia. Tak for et glimrende værktøj til duelighedsprøven. Dejligt med et alternativ til klasseundervisning, da det godt kan være svært at finde plads til i en travl hverdag.


Weekendkursus Lørdag den 24. April eller Århus Mandag d.

Læs mere om kurset på sejlsport. One Sails, Rungsted Havn North Sails, Allerød Elvstrøm Sails, Aabenraa One Sails, Helsingør Brøndby Strands Sejlklub Sejlklubben Bugten, Aarhus Korsør . VHF radio og motorkurser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...