torsdag den 30. november 2017

Lyssensor montering

Jeg har ledninger rød blå og grøn gul som er i rummet. Hej I vores nye hus er der monteret en sensor som aktivere udendørslyset når der er aktivitet i indkørslen. Problemet er bare at jeg.


Schneider Electric udendørs bevægelsessensor hilser dig og dine gæster velkommen, med automatisk lystænding. De er følger med døgnet rundt, så du kan sove trygt.

De sikrer også, at dit udendørs lys automatisk tændes, hvis nogen træder ind på din grund. En bevægelsessensor har tre klemmer. En blå til en grå, sort eller brun som skal have konstant fase. Den sidste - oftest rød er en tændledning som har fase ud når sensor er aktiveret.


Når du skal forbinde to, tre eller flere sensorer til samme lamper, skal de blot forbindes parallel, så vil det være ligegyldigt . Placeringshøjden på loft bør være mellem og. Ved loft montering må der ikke kunne trænge vand ind ovenfra. Montering under tagudhæng er at foretrække.

Sensoren kan også reagere på biler, større dyr . Et skumringsrelæ er et relæ, med en indbygget lyssensor som registrerer det udvendige lysniveau. PIR sensorer til udvendig montering , fås fra ca. Vi har flere sensorer hos os – eksempelvis bevægelsessensoren til indendørs og udendørs montering , med indstillelig timer. Med timeren kan du nemt styre, hvor længe lyset skal være tændt.


Det er smart i mange sammenhænge – blandt andet når du skal bevæge dig fra din garage og ind i huset. Styring med indstilbar forsinket slukning. V bevægelsessensor til indbygning i loft og væg - 5A.


Flot bevægelses- sensor til. Bevægelses-sensor der er utrolig lille, blandt andet beregnet til LED lysbånd. Slukker af sig selv efter minut.


Udendørs bevægelses-sensor der er IP4 og derfor brugbar til udendørs montering. Indstilbar tidforsinkelse og lyssensor. Husk også dette vedmontering af linsefront! V DC Med indbygget lyssensor.


Automatisk lyssensor med mange muligheder. Men det er også meget andet, og her på siden kan du få et overblik over alle de bevægelsessensorer, vi fører her hos Greenline.

Du finder bevægelsessensorer til både indendørs og udendørs brug, til montering. Lille og fiks (Ømm) bevægelsessensor fra Servodan som kan detektere i 360° med montagebøjler for hurtig montering. Rigtig mange vælger at montere bevægelsessensor på deres udendørsbelysning, så det kun tænder, hvis der kommer en bil eller en person ind i området. Det at installere bevægelsessensor på ens belysning indebærer mange fordele. Først af alt, så lyser dit belysning kun, hvis det er nødvendigt.


Goobay PIR bevægelsessensor i elegant rundt design til udendørs overflademontering på væg eller loft. Enheden har et elegant rundt design i hvid finish.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...