onsdag den 27. december 2017

Barnesikring kontakter

Hvordan vet man forresten om det innebygd barnesikring ? Vi flytter i neste mnd til et hus. Oppusset i de siste år, men usikker på stikkontaktene. Alle de nye stikk kontaktene skal ha det :-D så hvis det er nytt hus med nye stikk kontakter så er det innebygd barnesikring. Slik at det ikke går ann å stikke en kontakt inn der.


Noen som har en løsning på dette?

Det ser ut som et plastdeksel, det er vel kontakter med barnesikring , slik at barna ikke skal stikke noe spisse ting inn der. Sliter av og til hos meg med å få på plass . Barnesikkerhet: Pass på barna. I et travelt hjem kan det være vanskelig å ivareta barnas sikkerhet timer i døgnet.


Vår sortiment av barnesikkerhetsprodukter reduserer risikoen til et minimum når barna er ute av syne. Vi har ikke sikret så mye mer enn stikkontaktene, og vi har en løsning! BARNESIKRING FOR STIKKONTAKT.


Hvit barnesikring for stikkontakt fra Gelia.

Her finner du barnesikring -løsninger som holder barnet innenfor trygge omgivelser i hjemmet. Så fort de minste barna begynner å krabbe eller gå, gir det en ekstra trygghet å sikre skarpe hjørner, trapper, skuffer, stikkontakter og lignende for å unngå skade. Her er vårt utvalg av barnesikring.


Hjemme og på hytta har vi bare slike kontakter som du må stikke inn samtidig for å få inn støpslet. Men minien synes jo stikkontakter er veldig interessante. Er ikke redd hun skal få strøm, men redd hun skal ødelegge noe. Og på hytta blir hun stelt oppå vaskemaskina, og der ligger . Vi dro på ikea for å hamstre inn sånn beskyttelse ;).


Så fikk vi besøk av et vennepar hvor han er elektriker som sa: eh dere vet at de stikkontakene har innebygd barnesikring hahaha. Hvor kjøper dere barnesikring ? Smøring av barnesikring på stikkontakter. Sannsynligvis går kontakten inn hvis man vibrerer støpselet fra side til side når det plugges i. Sørg for at de små ikke har tilgang på åpne stikkontakter! Når alt skal utforskes og læres kan det være veldig fristende å putte ting inn i stikkontakten – men det er kun støpsler som skal inn her – andre objekter som puttes inn kan medføre livsfare. Man sperrer enkelt tilgangen til stikkontakter . Sørg derfor for at stikkontaktene er utstyrt med barnevern.


Hvis du for eksempel bor i et eldre hus, har du nok også et gammelt strømnett. Da er sjansen stor for at stikkontaktene ikke er utstyrt med deksel og barnesikring.

Støpsler kan heldigvis enkelt byttes ut, og kommer i flere fine farger som passer godt på et barnerom. Det beste er å barnesikre hjemmet før barnet begynner å krabbe omkring eller reise seg opp. Kryss av på listen nedenfor,. Drukning og kvelning - Tøm alltid badekaret eller badebaljen så snart du er ferdig med å bade barnet.


Denne funksjonen bruker du hvis du ønsker å styre varmtvannsberederen fra en smart kontakt. Deksel merket ETM216S og barnesikring SZ4. Vi hjelper deg med anbud på barnesikring.


Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...