fredag den 29. december 2017

Gasloddekolbe til zink

Express loddekolbe til slange, til lodning i zink og kobber. Leder du efter håndværktøj er Carl Ras det rette sted. Find alt inden for skruetrækkere, hamre og andet værktøj og værktøjssæt til din værktøjskasse her.


Værktøj til zink og tilbehør. Slangeløs gasloddekolbe til små reparationer.

CFH loddekolbe til slange KL1inkl. Anvendes til metalfacader , tagrender, trapezplader m. Har et hurtigt hug, nem at bearbejde samt ekstrem vedhæftning også uden brug af primer. Levering: til hverdage. Den særligt vindstabile kolbebrænder (med vindbeskyttelse) muliggør også arbejde på taget når det blæser og forkorter loddeforgangen. Ideel til arbejde i det fri på blødloddeforbindelser på tagrender, nedløbsrør og VVS-arbejde af kobber, galvaniseret stål og titanium-zinkplader på op til ca mm i tykkelse.


Handy loddekolbe, monteret med turbo loddespids EX7(35xmm).

EX4(vintergas til - 13gr.) kan også anvendes. Weller gasloddekolbe WP-Max temp 6gr med pietzo tænding. Loddegarniture i metalkasse.


Automatisk loddekolbe med Piezo tænding der kan arbejde i alle positioner, gasflaske 100ml og flaske til loddevand. Sikkerhedsdatablad (Pdf) . Køb loddekolber, loddekolbesæt, hobbykit og gasloddepen online. Vi har et stort udvalg af loddekolber til alle formål på harald-nyborg. VMZ DECA - Afrensning til forpatineret zink.


Inden lodning skal forpatineringen renses af. Herefter tørres med en klud til metallisk ren zink. Om nødvendigt gentages behandlingen.


Det er vigtigt, at alle rester af . Weller loddestation , som jeg vil kunne bruge i andre sammenhænge fremover? Skal man lodde to overlappede stykker Zink sammen varmer man på det øverste overlæg og tilsætter tin lige der hvor de to stykker mødes. Svejseudstyr og loddeudstyr til private og erhverv - Vi har ALT på lager.


Du kan her finde udstyr til lodning og svejsning i form af svejsemaskine, loddestation, svejsemagneter, svejsehjelm, svejsehandsker, svejseglas og meget mere.

Kema zink -alu spray ZA-550. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info, om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Læs mere om cookies på LEMU.


Slamiaksten anvendes til lodning med loddekolbef. Gasloddekolbe med piezotænding og justerbar temperatur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...