torsdag den 28. december 2017

Politipakken vuc

Der er et deltagergebyr, når du starter, og du får dele af gebyret tilbagebetalt efter bestået eksamen (HF). Du kan efter eksamen søge om optagelse på Politiskolen eller fortsætte på VUC og få en fuld HF-eksamen. Politipakken varer ½ år for dem, der har studentereksamen i forvejen og år for . Uddannelsesstøtte: SU-godkendt.


Udbyder: HF-Centret Efterslægten.

Du kan kun søge ind til politiet med ovennævnte fagpakke, hvis du også har en erhvervsuddannelse i forvejen. Derudover er det et krav, . På Politiskolen vil de have de bedste af de bedste. På Efterslægtens Politipakke bliver du klar til at søge på Politiskolen (eller søge ind som redder eller tilsvarende job).


En genvej til din drømmeuddannelse. VUC Storstrøm tilbyder en række fag, der sammen med dine erfaringer, kan kvalificere dig til at søge optagelse på en række pædagogiske og sundhedsfaglige uddannelser samt til optagelsesprøven til politibetjent. De fleste pakker kan du tage på år med start i august.

Med start i januar kan du normalt tage pakkerne på 1½ år. Det gælder både i Hillerød og i Helsingør. I Frederikssund kan du tage en . Skolen holder lukket - St. Læs her, hvad det koster at gå på VUC , og om du kan få SU. Denne side med blanketter og vejledninger er målrettet sagsbehandlere i kommuner og jobcentre.


For ansatte og virksomheder. Rummelighe faglighed og fleksibilitet er centrale værdier i vores hverdag - og en værdsættende tilgang og respekt for forskellighed er afgørende, når unge og . VUC Hvidovre-Amager Politipakken. Du kan også tilmelde dig i forbindelse med en samtale med en studievejleder, så du er sikker på, at dit kursusforløb passer med dine ønsker, forudsætninger og behov. Klik her for at bestille tid i studievejledningen. På HF-Centret Efterslægten kan du tage alle former for HF - også hvis du allerede har været i gang med en anden uddannelse.


DANSK (timer) giver dig en bedre beherskelse af det danske sprog. Du bliver bedre til at kommunikere og øger din sproglige, din kulturelle og din mediemæssige viden. Du lærer forskellige arbejdsmetoder både skriftligt og mundtligt.

Arbejdet med tekster (nye og gamle) og . HF-enkeltfag er nu kommet til Frederikssund. Se hele profilen på LinkedIn, og få indblik i Sandies netværk og job hos tilsvarende virksomheder. Sandie har følgende job på sin profil: job.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...