torsdag den 21. december 2017

Spelande kompressorhorn

Stylingbutiken Sweden AB Vi tillhör en utav Sveriges ledande importörer av produkter till din bil. Avgassystem, ljuddämpare, sportluftfilter, dumpventiler, högtalare, slutsteg, sportstolar, racingstolar, bränsletrycksregulator. Enstämmigt signalhorn med mycket kraftig kompressor.


Röd lackerade plasttrattar. Levereras komplett med slangar, relä samt monteringssats.

Ett 5-pipigt, spelande kompressorhorn. Jag testar hur Biltemas kompressorhorn låter och det var över min förväntan. Det surrande ljudet uppstår. Rekommenderar INTE att ha den som signalhorn.


Som larmsirén går det dock bra. Jula skrev: Ej tillåten på inregistrerade fordon. Den är nog lika poppis hos länsman som spelande kompressor horn :D.

Volvo Your dream my reality! Apr § Annat fordon än utryckningsfordon får inte ha ljudsignalanordning vars grundfrekvenser (grundtoner) eller harmoniska komponenter (övertoner) kan varieras på ett sätt som är klart hörbart, exempelvis spelande signalhorn. Bilbesiktningen - går min bil igenom och andra frågor. Var kan man köpa melodi-spelande signalhorn? BPär det senaste hornet i sortimentet och det är något riktigt häftigt!


Hornet har tre toner som kan spela i harmoni eller alternerande. En enkel omkopplare ingår så att det går att växla mellan lägena. Jag har själv varit lite tveksam till spelande horn men nu har jag helt. BPAär det senaste hornet i sortimentet och det är något riktigt häftigt!


Sep dom brydde sig inte om mitt kompressorhorn jag hade monterat i 740in, dom skrattade bara tongue så. There is no dark side of the moon really. Spelande kompressorhorn , med melodi typ La Cucaracha, hur-nu-det-stavas. Eller kanske bara ett vanligt kompressorhorn ist. För lite effekt, för dålig väghållning.


Hornet går att växla mellan harmoniserande och alternerande ljud via medföljande omkopplare. BPär ett mycket starkare och roligare alternativ till din gamla, tråkiga tuta.

Detta horn lämnar ingen oberörd! Feb Ny dag och ny tuta på bussen. Ett förskräckligt spelande kompressorhorn som chauffören använde i tid och otid för att skrämma alla andra trafikanter så han kunde ta sig fram i den kaotiska trafiken. Nästa mål var Khurai och det sjukhus som EFS varit med om att bygga upp och som vi understött under .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...