onsdag den 20. december 2017

Vhf radio med gps

Icom IC-M3VHF Radio m. Den er let at indbygge og har alle nødvendige funktioner som en kvalitets VHF skal have. GPS - Ultrakompakt for fleksibel installation - Intuitiv brugerinterf. Lowrance Link-er en flydene håndholdt VHF marine radio med indbygget GPS -modtager og DSC-D.


Kompakt VHF radio med indbygget GPS modtager. Det helt nyskabende er dog den .

Indbygget GPS er et kraftfuldt kommunikationssystem indpakket i et apparat, der er lille nok til at blive monteret næsten hvorsomhelst. Med W styrke, D- klasse Digital Selective Calling og enkel integration med anden elektronik om bord er Rayden perfekte løsning, når pladsen er trang. VHF IC-M91D Verdens første bærbare radio med aktiv støjreducering, DSC, GPS og Mand Over Bord (MOB) samt en ny intuitiv bruger menu.


Den nye menu, gør brug af radioen nem og logisk. I bunden af skærmen vises funktionstasterne der kan intensiveres ved brug af venstre og højre knappen. VHF -radioen har indbygget DSC-nødfunktion, så man med et enkelt tryk kan alarmere direkte til SOK (via ex.


Lyngby radio ), samt alle omkringliggende sejlere med DSC modtagere. Det er en kompakt fastmonteret VHF radio med stor skærm, der udover alle de funktioner en VHF radio bør have, også har en indbygget kanals GPS modtager. Det betyder, at det ikke er nødvendigt også at forbinde VHF radioen til eksempelvis en kortplotter for at få den geniale DSC nødfunktion til at . Bærbar VHF radio til fantasipris!

Med alle gængse funktioner samt L kanaler. Vandtæt, kan flyde og har flash lys hvis den er i vand. På kanal kan du altid komme i kontakt med andre skibe eller med Lyngby Radio , som døgnet rundt aflytter kanal - Og andre kan komme i kontakt med dig.


Kortplotter med C-Map kort, Håndholdt VHF radio med DSC og GPS samt VHF radio med indbygget AIS modtager. Med din VHF radio kan du tale med andre sejlere, men vigtigst af alt er, at VHF gennem årtier har bevist sit værd til effektiv kommunikation ved redningsaktioner. For at anvende DSC systemet skal radioen derfor have indkodet en individuel identifikation, der kaldes et MMSI nummer. Hør, bliv hørt og bliv set! Den multifunktionelle RayVHF leveres som standard med en selvstændigt fungerende VHF - radio , AIS-modtager, megafonudgang og understøtter også dual-station og . Men i EU fås den kun uden DSC-funktionen – hvorfor nu det?


HHE fra Simrad er en lækker lille VHF - radio. Men det er en smule forvirrende når der står Distress i displayet på en radio uden DSC. I USA kan den købes med. Prisen fejler ikke noget, og du kan købe den i Danmark uden DSC for ca.


Fastmontert VHF med DSC og innebygget GPS og AIS mottaker. Standard Horizon HX870E håndholdt VHF med GPS og DSC. Ray70-multifunktionsradiosysteAIS, VHF , intercom og megafonudgang.


På web-lager (lev. 1-dage). Ikke på lagerForudbestil Tilføj til kurv.

Med indbygget GPS modtager, så behøver ikke kobles til. Alle internationale kanaler. Log Llystbådskanaler. F Fog Ffiskekanaler - kun erhvervsfiskere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...