mandag den 8. januar 2018

Elektriker nordjylland

Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 33. Vi har mere end års erfaring med at levere el-tekniske løsninger i ind- og udland.


Vores erfaring dækker bredt fra rådgivning og projektering til montering og servicering. Nordjylland og andre store byer i Danmark. Stor ekspertise og års erfaring.

Har du brug for en elektriker ? Vi tilbyder El-Service og en lang række andre løsninger. Få et tilbud fra din el-installatør i Aalborg. Vi beskæftiger os med mange aspekter inden for el-faget. Kontakt el-installatør Kim Meldgaard - se her!


El installatør Jens Melgaard tilbyder forskellige løsninger som elektriker til private hjem. Vi har stor erfaring med installationer til private. Vi laver både større installationer samt småinstallationer som tilslutning af hvidevare som køl- og fryseskabe, ovn mv.


Vi udskifter også eltavle, HFI og HPFI.

Se søgeresultat for ledige job indenfor elektriker jylland – og opret en jobagent og få nye job direkte i indbakken. Find dit nye job allerede i dag. Faglært elektriker eller elektronik fagtekniker søges. Hovedarbejdsplads vil være i Thyborøn, men du skal påregne, at der kan komme rejseaktivitet i ind- og udland. For at kunne starte på en af TECHCOLLEGEs uddannelser den 9. Alternativt kan du møde op i studie- og infocenteret på Øster Uttrup Vej torsdag den 5. Vi udfører alle former for el-installationer i alt fra mindre boliger og erhvervsbyggerier til offentlige institutioner.


Elektriker opgaver løser vi. Det være sig elvarme, intelligente styringer i virksomheder og private boliger med en afsluttende dokumentation af tegninger og kvalitetssikring, hvis dette måtte være et krav. Ni EL Service leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og . Hos Kaas Pandrup El kan du bestille en elektriker til nordjyske priser - få løst din opgave uden at gå på kompromis med kvalitet og service - tlf. Når du lader os stå for elektrikerarbejdet i din bolig er du sikker på, at al elektricitet i dit hjem lever op til de moderne krav.


Arbejdet vil blive meget forskelligt, men der vil især være brug for en person, der kan fejlsøge, og som gerne har kendskab til skibsinstallationer. Derudover bliver der også tale om at lave mindre ny-installationer i skibene. En del af arbejdstiden vil også skulle bruges på værftets . Og vi ve at de bedste løsninger kræver de dygtigste fagfolk.


Derfor holder vi os altid opdateret med de nyeste teknikker inden for faget , . Som din kompetente elektriker og elinstallatør klarer vi alt lige fra opsætning af energikilder i hjemmet, solcelleinstallering, montering af varslingsanlæg samt hvad man ellers kan forvente af en.

Vores elektrikere i Aalborg dækker hele Jylland. Vil du gerne være elektrikerlærling? Her kan du læse mere om uddannelsen til elektriker og den varighe specialer og muligheder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...