torsdag den 18. januar 2018

Hf fagpakke århus

Hos os er der plads til forskellighed i et fagligt og socialt miljø, der hurtigt åbner døre til videregående . HF Uddannelsen er opdelt i fire semestre, hvor du gradvist bliver afklaret i forhold til dit valg af fagpakke , valgfag og din videre uddannelse. Uanset hvilket forløb du vælger, . Såkaldt Teknisk Forberedelseseksamen svarede til 9. Udvidet Teknisk Forberedelseseksamen svarede til 10. En ungdomsuddannelse uden eksamen og karakterer.

Med høj faglighed – også i håndværk, musik og kunst. Steiner HF byder på mangfoldighe kultur, naturfag og rejser ud i verden. Vi har en udvidet fagpakke , som gør det muligt at søge ind på alle videregående. Akademi vil oprette to HF - fagpakker , der retter sig mod erhvervsakademiets merkantile og tekniske uddannelser.


De påtænkte fagpakkefag i ansøgningen fra Den Jydske Haandværkerskole og Favrskov gymnasium indgår også i. Akademis fagpakke -udbud (bl.a. i fagpakkerne Tech og Rethink). De er især rettet mod videre- uddannelse på erhvervsakademierne, og Århus Akademi har en samarbejdsaftale med Erhvervs. Institutionen samarbejder med tidligere spillere på højt plan, som vil stå for undervisningen og elevernes deltagelse i turneringer og events.

Hvis du har bestået fagene i en fagpakke , som er adgangsgivende til en mellemlang videregående uddannelse, kan du efter ansøgning få deltagerbetalingen for disse fag tilbage, jf. Bekendtgørelse om den almindelige og forhøjede deltagerbetaling. Ansøgning om tilbagebetaling sker på vedlagte blanket, . De udviklede metoder og forløb formidles til skolens lærere med henblik på at alle kan indfri den kommende reforms krav om at eleverne skal arbejde kreativt og innovativt i fagene. Endvidere udnyttes projekterfaringerne til at oprette hf - fagpakken ”Rethink” hvor der vil være særlig vægt på at udvikle elevernes innovative . På HF Design kommer du på studietur til Berlin. Vi udforsker byens arkitektur, kunst, design og street art.


Du kommer også til København i 2. Ud over det, er der ekskursioner til Århus , besøg på designmesser og kulturinstitutioner i området. Introduktionskursus for 8. Stort fremmøde til orienteringsaften om den 2-årige HF 06. Orienteringsaften om HF 05.


HF er for dig, der ikke kommer direkte fra 9. Tag en HF fagpakke målrettet din drømmeuddannelse på bare et år. Ud- dannelsen afsluttes med et vidnesbyrd og bliver adgangsgivende til alle videregående uddannelser via kvote 2. Du kan læse meget mere her. På VUC Aarhus tilbyder vi enkeltfag og uddannelser til unge og voksne på niveauer fra folkeskolens afgangsprøver til højeste gymnasiale niveau.

Written by Christina Vilhelmsen on tirsdag, 9. Alle fag - både HF -fag og øvrige fag er ved at blive lagt på skolernes . Tak for din besvarelse, jeg er nemlig selv bange for at jeg ikke kan komme ind med en fagpakke , og derfor tænker jeg at jeg gerne tager et halv år mere, for så at kunne komme ind. Jeg ringede til VIA i Århus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...