torsdag den 18. januar 2018

Led lysdæmper 230v

Danske Unotech har produceret denne fantastiske LED lysdæmper som nemt kan erstatte en Fuga afbryder. Hører du også til den stadigt større gruppe af bevidste danskere, der vælger at gøre noget for både miljø og pengepung,. Vi har et stort udvalg af klassiske lysdæmpere og lysdæmpere med touch i flotte design. Kvalitets LED lysdæmper til 230V LED pærer, LED spot og LED lysbånd og LED skinner. Skal du have en lysdæmper på dit belysning?


Så få vejledning og oversigt over mulighederne til at valg af lysdæmper til lige netop din belysning og krav.

Hvilken lysdæmper til Fuga. Den styres via trykkontakt (fjederpåvirket) og . Danmarks største VVS forhandler på nettet! Vi har udviklet et værktøj, som gør det nemt for dig at checke hvilken lysdæmper , der virker sammen med din LED -lyskilde. Har du allerede en lysdæmper , kan du slå op i værktøjet og se lige nøjagtig hvilken pære, du skal vælge.


Læs meget mere om produktet, længere nede på siden her! V lysdæmper til ledning for LED lamper og pærer - perfekt valg til dig som ønsker at kunne dæmpe dine lamper og led pærer med en lysdæmper til ledning. Fuga LED lysdæmper med korrespondance, Fuga LED lysdæmper med korrespondance Sælges Bud modtages Køber betaler fragt.


FUGA LYSDÆMPER TOUCH LED HVID MODUL 230V 250.

Anvendes til dæmpning af glødelamper, LEDlyskilder og halogenlamper 230V og lavvolt halogenlamper med transformer. Betjening: Fjedertryk (ledelys max. 5mA) Memory funktion: Sidste lysniveau huskes ved tænding . Leder du efter en lysdæmper til dine LED pærer? Når du køber en dæmpbar LED pære, så er det ikke altid sikkert, at din nuværende lysdæmper kan dæmpe den, så læs med her så du er klædt på til at skifte til LED. Find din rette LED dæmper her.


Hvis du leder efter en dæmpbar LED pære, kan du finde den der passer dit . Velegnet til bordlamper og gulvlamper med glødepærer og samtidig kompatibel med LED pærer fra 3W til 24W. Lysdæmper for montering direkte i stikkontakten. Alle de LED pærer jeg er stødt på kan ikke lysdæmpes. Det står der i hvertfald. For nogle dage siden var jeg i Silvan og de havde en stand hvor de demonstrerede alle deres pærer incl.


ELTAKO EUD12NPN-UC LED LYSDÆMPER -230VUC 400W. Kan belastes med 100W 230V LED -lamper. For dæmpbare energisparepærer og . Inden man køber et LED -spot og en LED - lysdæmper , skal man være opmærksom på, at det ikke er alle typer af LED -pærer, der er velegnede til dæmpning. I mange 2V LED -spots har man indbygget den transformator, der transformerer den almindelige AC-strøm fra stikkontakten (vekselstrøm) til lavspændings DC-strøm . LD-100P kan anvendes til LED lyskilder som er beregnet til 230V styring via forkant lysdæmpere, fordelen ved denne lysdæmper er den starter ved ( o ) Watt hvor andre skal belastes minimum eller watt. Minimum lysniveau kan indstilles trinløst således lyskilden ikke slukker utilsigtet ved minimum.


DK - Stort udvalg af lysdæmpere!

Dæmpbare energisparepærer. ESL op til 1watt og dæmpbare 230V LED lamper op til 100W. ESL og LED kan indstilles manuelt. Overordnet set virker lysdæmperen som en regulering, der vha.


Den er sikret mod overbelastning, kortslutning og overophedning og har en soft-startfunktion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...