torsdag den 11. januar 2018

Leica kikkert med afstandsmåler

Du får Leicas uovertrufne, fuldcoatede optik i én kikkert med indbygget, elektronisk afstandsmåler. Linserne har fået en speciel HDC-coating, som beskytter dem mod ridser fra grene og lignende. Leicas kikkert serie strækker sig helt fra lommekikkerter til rejsebrug til full size kikkerter med indbygget laser afstandsmåler fra GeoVid serien.


Leica producere suveræne kikkerter. Leicas topmodel med effektiv integreret laser- afstandsmåler ud til 1. Lynhurig afstandsmåling på kun sekunder.

Kikkerten har kompakt design med kikkerthus i aluminium og med stødabsorberende gummiarmering, sublim . Hvad med en Bushnell Fusion til 7. Du skal nok bare vælge det mærke som har en kikkert i den forstørrelse du vil have. Her er virkelig tale om en special- kikkert , der med sine 15x zoom sørger for at brugeren får trukket tingene helt tæt på, så man kan se selv de mindste detaljer, men gengivet på bedst mulig vis, i forhold til farver, kontraster, randskarphed mv. Med så meget zoom, kræver det en øvet hånd for at holde den stille, men så får man . LEICA APO-TELEVID SKRÅ ELLER. Legendarisk afstandsmåler Gennemtestet kikkert.


Kikkert og afstandsmåler - den nye Geovid R giver dig begge dele i ét produkt. En håndkikkert med sublim o.

Klik her og find den bedste pris nu! Afstanden, du har målt, vises i et . God kikkert med specialbehandlede linser, som giver et flot og. Lækker kikkert , som leverer et knivskarpt billede.


Deruodover giver kikkerten et yderst godt billede og er slidstærk, med et let robust design. Jeg har selv en Swarowski EL 5x4 som jeg er meget glad for, det er helt klart den bedste kikkert jeg nogensinde har haft (og har prøvet). Der er altså noget lurrent ved at skulle købe denne model BRUGT.


Der må være noget galt med kikkerten. Med den ergonomiske opbygning, og et fuldt gummi-pansrede magnesium krop, får du en kikkert som opfylder alle krav til en sublim håndkikkert. Kvalitetskikkert og afstandsmåler i ét.


Du kan se vores store sortiment af mærket her. Altid høj kvalitet på alle produkter! Leveringstid - hverdage. Vi har et stort udvalg af sigtekikkerter, håndkikkerter, afstandsmålere, natkikkerter m. Hvad enten det er riffelkikkert, håndkikkert eller afstandsmåler , du står og mangler, så vil vi kunne guide dig til det rigtige køb, når du står og skal bruge det bedste inden for optik. Laser afstandsmåler er en uundværlig ting til jagt i terræn du ikke kender.


Herunder finder du vores lækre kvalitets sortiment der af. En afstandsmåler hjælper dig med at måle den korrekte afstand til dit bytte .

System analyze baseret på fase skift måling (koaxial synlig rød laser). Morale: undgå denne Leicamodel, selv hvis den findes brugt til nedsat pris!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...