tirsdag den 16. januar 2018

Lk touch lysdæmper led

Lysdæmperen betjenes ved hjælp af touch -teknologi. Vær i øvrigt opmærksom på, at det ikke er muligt at installere lysdæmperne som en . Vi vil gerne forstå dine behov bedre. Vælg derfor den profil, der matcher netop dig. Sammenlign priser og læs anmeldelser af lk fuga lysdæmper led 1touch ir El- Artikler.


Klik her og find den bedste pris nu!

Touch lysdæmperen betjenes ved hjælp af touchteknologi,hvor man blot skal berøre det runde feltpå fronten, for at betjene produktet. Kan også bruges til elektronisk trafo fra til 180W. Med en fjernbetjening kan du styre op til fire . Nævnte lysdæmper kan der ikke laves to tryk på. Her kan det overvejres at bruge f. Vær dog opmærksom på at UNI 3ikke kan håndterer led lyskilder. LED lamper eller lavvolt-halogenlamper der forsynes fra en elektronisk transformer.


Havde en lysdæmper til overs efter min el installationer var færdige. Kan varmt anbefales hvis man ønsker LED lys da LED kan være meget skarp og derfor bør kunne dæmpes.

LK Fuga Touch lysdæmper Uni modellen kan derved både anvendes til gløde- og hallogenbelysning, samt lavvolt belysning fra både elektronisk og jernkernetransformer. Skal du derimod dæmpe LED belysning, skal du over i en LED model. Her skal du så vælge enten modellen med korrespondance eller . Betegnelse: 1Touch IR. LED -belastning på op til 180VA.


Anvendes til dæmpning af 2V AC. En længe ventet nyhed fra LK Fuga - LED 1Touch IR - En touch dæmper som virker fremragende med dæmpbare LED produkter uanset om du har lav eller høj effekt på. Den kører stabilt med alle vores dæmpbare LED pærer i området 0- 180W.


Udover den velfungerende lysdæmpning så har den nogle smarte . Tæn sluk og dæmp med en let berøring på den runde flade på lysdæmperen. Der er indbygget memory, hvor lyset tændes på samme niveau som ved seneste sluk. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.


Køb FUGA LYSDÆMPER LED TOUCH HVID online hos BAUHAUS. Lysdæmpning - En lysdæmper giver mulighed for at tilpasse lyset til netop det lysniveau der passer til arbejdssituationen. Det kan være rart med et. Et kort tryk tænder og slukker den og et langt tryk dæmper lyset.


Fuga Touch 2kan indgå i en korrepondance installation, der gør det muligt at tænde . Hej Alle, Jeg har et spørgsmål med hensyn til LK Touch 1LED lysdæmper.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...