mandag den 8. januar 2018

Lodning hvordan

Er der næsten ingen grænser for, hvad man kan lave med elektronik! Jeg vil vise dig, hvordan. Det her er en loddekolbe. Spidsen bliver varm nok til at kunne smelte.


I denne video lærer du grundlæggende lodde-teknik.

Videoen er optaget og klippet af Flemming. Grundlæggende lodning - Duration: 3:25. Kort video som viser hvordan man bedst lodder to kabler sammen og beskytter med krympeflex. Her kan du læse hvordan du sikrer at dine lodninger bliver i god kvalitet samt læse gode råde til at undgå at lave ring lodninger.


Sammenfattet af input fra Klaus D. Ved lodning tilsætter man loddetinnet direkte på loddesteddet og ikke via spidsen af loddekolben. Grundregel 2: Alle ledninger der skal loddes, . Lodning under 4Grader kaldes blødlo over 4hårdlod.

Herunder vist, først hul med tråd igennem, så en god lodning , og hvordan den ser ud efter klipning. Loddetin klæber ikke til. Temperaturen indstilles og når kolben er nået den ønskede temperatur, så vil den grønne lysdiode over vælgeren, begynde at blinke.


Metoden anvendes til sammenføjning af me- taller. Man kan se, at lodning er blevet benyttet igen- nem mange år, da man ved udgravninger har fundet brugsgenstande som smykker, våben og lignende, der er samlet ved lodning. I dag benyttes lodning for en . Starter sættet fra Conrad kommer med en manual på over 1sider, mens andre sæt kommer med en knap så god manual. I manualen fra Conrad står der alt fra tips til hvordan de forskellige komponenter virker.


Da jeg aldrig har prøvet at lodde før, er jeg lidt i tvivl om hvordan man præsist gør. Så jeg tænkte om der ikke var nogen der kunne henvise mig til en internetside, bog eller ligende, hvor de forklarer i detajler hvordan man præsist lodder? Lodning af tagrender lyder måske kompliceret, men det er faktisk let, og tætning af tagrendernes huller giver dem længere liv – og det sparer penge. KK Metal tilbyder lodning af høj kvalitet til gode priser. Lodning kræver stor præcision og erfaring for at få en godt resultat - og det har vi.


Generelt svejsning holder i rustfrit stål dele sammen bedst. Du kan sølv lodde rustfri sig selv eller messing eller kobber for at gøre det lettere forbindelser uden risiko for korrosion problemer. Den fælles vil kun være lige så stærk som sølv lodning selv.

Du kan bruge alle sølv loddetin , men du skal en . Lodning elektriske komponenter kan være svært , men det kan også være en givende hobby. Enhver og alle amatør elektronik hobbyfolk må lære denne færdighed på et tidspunkt. Processen involverer opvarmning to stykker metal samtidigt til en temperatur, der overstiger smeltepunktet for loddetin.


Sølv lodde , også kaldet hård lodning , gør stærk samlinger på kobber , messing , bronze og stål. Den lodde selv indeholder til procent sølv og andre legeringer for at sikre stærke bånd til forskellige applikationer og miljøforhold. Sølv lodning kræver mere varme end blødlodning , op til 8grader . Forskellen på en blød og hård lodning ligger på ca 4graderC) Og bløde lodninger har ikke så stor trækværdi som en hård lodning.


Cn9pHKxltPk - videoen henviser til et reflow kit, der kan købes, og koster ca. Kunne jo sagtens ske jeg gjorde noget forkert. Læs om svejsning længere ned på siden. HårdlodningHårdlodning, også kaldet guld- eller sølvslaglodning, er den mest anvendte samleteknik til smykkefremstilling.


Når der skal loddes, er det altid vigtigt, at man har alle de midler, man skal bruge, lige ved hånden. At anvende kobberrør til lodning , er absolut det billigste, men også det sværeste. Husk at se efter utætheder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...