torsdag den 11. januar 2018

Sikring af vinduer og døre

Alt i beslag, hængsler, møbel-og dørgreb, lister og metalprofiler. I private boliger har sikring af døre og vinduer stor betydning. Læs hvordan du sikrer dit hjem bedst muligt her. Beskyt dine døre mod tyveri og indbrud.


Se mulighederne for sikring af døre gennem tyverisikrede låse og beslag.

Tænker du, at dine vinduer og døre er låste, så snart de er lukket? Det er desværre ikke helt tilfældet. Læs her hvordan du kan sikre vinduer mod indbrud. Undgå indbrud med gode låse og indbrudssikre døre og vinduer. En ekstra lås på yderdøren og forstærkning af dørkarmen kan holde tyven ude.


Sørg for at dine vinduer og døre er i god stan da slidte vinduer og døre er nemme at bryde op. Overvej ekstra sikkerhed med stærkere lås og beslag samt vinduessikring med laminerede ruder. En børnesikring fra Rationel kan også optimere din indbrudssikring.

Og husk altid at låse døre og haspe alle vinduer. At en lås er udesikker betyder, at den ikke kan åbnes indefra, når den er blevet låst udefra med nøgle. Det gør det umuligt for tyven at stikke hånden ind gennem . Dansk Indbrudssikring leverer som de første i Danmark forsikringsgodkendte indbrudssikre vinduer og døre. Så du kan føle dig mere tryg i dit hjem.


Antallet af indbrud i boliger er stigende i Danmark. Gode råd mod borende indbrudstyve. Indbrudstyve, der bruger en boremaskine, går efter et-grebsbetjente døre og vinduer , hvor de lirker grebet op via et hul, der bores lige under grebet. Det kan dog relativt nemt vanskeliggøres ve at man anvender en eller flere af følgende sikringsforanstaltninger: . Mange har ikke ekstra alarmsystemer.


Julen er år efter år højsæson for indbrud i Danmark, der i forvejen har markant flere bræk end landene omkring os. Nu ønsker et flertal i Folketinget en lovpakke, der skal få antallet af indbrud ned. Som en del af pakken ønsker flere partier at ændre bygningsreglementet, så tyverisikring af døre og vinduer. Især sikring af vinduer og døre og lovpligtig indbrudssikring af nye bygninger virker, når indbrud skal bekæmpes, viser en rapport fra Det Kriminalpræventive Råd og Trygfonden.


Rapporten fremhæver, at man i Holland og Storbritannien har lovpligtig indbrudssikring, og det har halveret antallet af indbrud. Sikringssortiment til sikring af boligen.

Alsidig produktserie af indbrudshæmmende beslag, der anvendes på boligens døre og vinduer for at beskytte mod spontane indbrud. Indbrud er typisk først noget man virkelig tænker på, når man har oplevet det. Og fordi indbrud er en rigtig ubehagelig oplevelse, har vi valgt at alle Outline vinduer og døre leveres med en standard sikringspakke . Boliger med tæt bevoksning omkring boligen. Herudover er der følgende forhol som en tyv finder attraktive . Lås dine døre og luk vinduerne med beslag fra vores store sortiment. Se sortimentet og l køb online her.


Ideen med sikringsbeslag på døre og vinduer er netop at holde tyven ude. Ofte kommer tyven ind ved at bryde et vindue eller en dør op. Derfor kan det være en god ide at sætte sikringsbeslag på døre og vinduer , da det gør det yderst besværligt at få et vindue eller en dør op, selvom det lykkes at bryde den normale lås op.


Indbrud foregår gennem vinduer og døre , og det er umuligt 1 at forhindre indbrudstyve i at trænge ind – men det er muligt at gøre det så besværligt for tyven, at han opgiver sit forehavende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...