onsdag den 10. januar 2018

Sonax lakforsegler

Kørselsbetingelser og miljøpåvirkninger for blot at nævne de mest almindelige. Lakkens kvalitet og tilstan om lakken er ny eller gammel. Absolut det bedste resultat. Nem påføring og efterpolering.


Dette nye produkt SONAX Xtreme SpraySeal er intet mindre end fantastisk! SONAX Profi-Line er en serie LakPlejeprodukter, udviklet specielt til professionel maskinpolering.

Uanset om man er til Carnauba-, Hybrid- eller Polymer til forsegling af lakken finder du et velegenet produkt her hos SONAX. Behandlingen gør at støv og snavs ikke sætter sig fast på lakken. Stort udvalg af bilplejeprodukter hos FDM.


Alaskas lakplejeprodukter virker fint, men udmærker sig ikke. Derfor får de en gennemsnitlig vurdering. Det er især, når lakforsegleren skal poleres op, at der skal lægges flere . I de senere år er Meguiars stormet ind på det danske marked og i dag er det nærmest alle vegne. Ingen tråd om bilpleje på BilGalleri.


Synes _ALTID_ folk siger hinanden imod.

En god gang voks til en ny bil. Hvilken er bedst - Skrevet af. Forskel på lakforsegler ? Den beskytter lakken med en meget glansfuld coating, som giver farvedybde og en enestående beskyttelse.


Ved manuel vask rækker holdbarheden op . Lakforsegler og voks til bilens lak? Til alle ny- og forpolerede overflader. Det synes jeg ikke den er god nok til. Brug den hellere til oppolering. Den er perfekt til laktyper som er blevet matte i det.


Men jeg synes ikke at den skal bruges til direkte lakforsegler. Køb hellere en rigtig lakforsegler. Efterfølgende er det ret vigtigt at lakken får en overfladebeskyttelse enten gennem voks eller lakforsegler (som i bund og grund er det samme). Ellers går der ikke mange.


Kan man ikke bruge sonax extreme polish wax istedet for lakrens, og så slutte med en sonax hardwax (lakforsegling) sådan som de . Den består af tre produkter og kræver lidt mere tid. Der er slibemiddel i, og den er absolut besværet værd. Den er nemmere at arbejde me og man får det samme . Du kan også bruge produkter fra sonax (fåes i Bilka) som er ganske udemærkede, men glansen holder knapt så længe.

Hvis der kommer noge voks eller polerresten på gummilister fjernes de nemt med sonax kunststof- og gummipleje. Jeg er blevet anbefalet at bruge slipol og en lakforsegler. Sonax er testens klare vinder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...