mandag den 8. januar 2018

Usb vifte til pc

Et glass iskald Pepsi Max. Lag din egen USB -kjøler. Praktisk USB Vifte til bruk på kontoret, hjemme eller på skolen. Kjøp en praktisk USB vifte til kontoret, hjemme eller på skolen.


Magnetisk feste for 120x120x25mm vifte , plasser den hvor du vil inni kabinettet. Lokalt lager: stk på lager (sendes normalt samme dag).

Sharkoon SHARK Blades Case Fan Green, 120mm. Opp til dager åpent kjøp. Sikker og sporbar frakt med enten Postnord eller Posten. Velg selv om du vil ha pakken på døren eller til hentested. Sikre betalingsløsninger.


Vi godtar de fleste kredittkort. Du kan også betale med faktura eller postoppkrav. Med kraftig, stillegående motor gir den optimalt med kjølig, for.

Jeg lurer på om det går an å kople pc vifter(sånn små prosessor vifter f.eks) til en vanlig laptop? Dette innlegget har blitt redigert av hardwareN00b: 19. Hjelp til kjøp og salg av. Den har stillbar arm, slik at den ikke bare blåser herlig, men dessuten på riktig sted. Blir det varmt å ha pc i fanget?


Det pcen på dette underlaget som aktivt avkjøler den. Dagens pc -er blir stadig tynnere og mindre, og USB-portene færre. Likevel skal du ha plass til å koble til det du trenger: mus, tastatur, USB-minne, ekstern harddisk, USB - vifte , USB-slynge, og kanskje skal du synkronisere både mobiltelefonen og smartklokka. Med mikro-USB-kabler fra Coolstuff til 299 . Trust Xstream Breeze USB -drevet vifte - Kjøl deg ned i varmen og føl deg forfrisket mens du jobber eller spiller med denne Trust Xstream Breeze-USV- drevne kjøleviften.


Bøyelig USB Vifte til usb-port. Perfekt når du jobber på pc `en i varmen. Vifter og avkjølingPC- komponenter. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel.


Portable USB Double Blade Vifte Denne kompakte USB -viften er perfekt for hjem og kontor under varme somre. Tekniske data: - Bærbar og kompakt design med to motorer - Standard USB 2. To vifteblader - Bryter for justering av hastighet - Enkel å bruke, bare koble til PCen via den vedlagte . Da har den japanske nettbutikken e-Let løsningen.

Ved å koble ei vifte til USB -porten holder du hodet kaldt. Når jeg nå prøver og skru den på, så kommer det noen rare datalyder i fra maskinen gjentatte ganger, og etter ca 2 til sekunder blir den stille men vifte og maskin ser ut til å sure og gå. Skjermen forblir svart, og jeg får ikke kontakt med tastatur eller mus. Får heller ikke noe forbindelse via andre utganger som USB , . USB er en forkortelse for Universal Serial Bus, og er en standard som gjør det enkelt å koble til utstyr til PC -en din. Promotion med annonselenker.


Strømmen det får fra PC -en din brukes til å drive en liten vifte og et filter som kutter ned på både røyken og lukten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...