onsdag den 24. januar 2018

Wifi stikkontakt test

D-Links serie af enheder til det smarte hjem består på nuværende tidspunkt af en bevægelsessensor, to kameraer (ingen af de gamle D-Link-kameraer fungerer selvfølgelig) og en smart stikkontakt. Den sidstnævnte er en Wi-Fi -opkoblet stikkontakt med indbygget elmåler og termometer i en nærmest . Enheden er ret enkelt opbygget med en indstillingsknap på toppen og LED- indikator for Wi-Fi forbindelse og power, det er det hele. Opsætningen er ganske simpel, man placerer HS1i en ledig stikkontakt , trykker på indstillingsknappen, der leder efter et GHz netværk, hvilket er den eneste frekvens . Jeg har længe gået med tanken om at få en lidt mere intelligent styring af lyset i mit hjem.


Jeg bor i en villa med etager, så der er specielt et par trappeområder, der har irriteret mig i det daglige.

Et fuldtidjob for mig, er også at tage runder efter min hustru og mine børn og slukke lys i de rum, hvor man ikke . TP Link Wi-Fi Smart Plug HS1er et stærkt værktøj til alle dem, der vil spare på husstandens elregning. Du sætter den direkte i en stikkontakt , og så får du ellers mulighed for at holde øje med strømforbruget fra de enheder, som du slutter til. Selve opsætningen går helt smertefrit.


Du installerer en gratis . Der findes flere muligheder hvis, du mener, at din Wi-Fi -forbindelse skal forbedres. Du kan vælge at opsætte et nyt access-point, du kan købe en stærkere router eller du kan derimod vælge at investere i en såkaldt Wi-Fi Extender. Sidstnævnte er en nem løsning hvis blot, du har et ønske om, at kunne .

Modtageren kan placeres i en stikkontakt hvor som helt i huset i nærheden af det ste der har behov for at få forstærket WiFi -signalet. Læs vores store og gratis guide og bliv. Det forholder sig således, at den skal tilkobles en stikkontakt i væggen, hvorfor man ej heller skal bøvle med strømkabler af den ene eller anden art. Derved kan den altså let indgå i . Har set at Belkin har et system på nettet, til omkring 4kr.


Hvis man skal ud i sådanne vil jeg anbefale at kigge på en z-wave baseret løsning -der findes rigtig meget forskelligt man kan linke op, og med en wifi enablet hub vil man kunne opnå det samme som denne, men på en noget mere standardiseret måde. Startprisen bliver måske lidt højere, men det giver . Vi har taget et kig på, om du skal vælge Ikeas Trådfri fremfor eksempelvis Philips Hue. Her en en kort video der beskriver hvordan man opretter stikkontakten på en android enhed.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af wifi stikkontakt Mobiltelefon tilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Der er flere måder at forbedre det trådløse signal på. Send herefter data op til gigabit igennem, til modtageren tilsluttet en stikkontakt et andet sted i hjemmet. Test : Bokse giver bedre Wi-Fi og internet i stikkontakten.


Sender-boksen forbindes til din router og sættes i nærmeste stikkontakt. Den anden boks, modtageren, sættes i en stikkontakt et andet valgfrit sted i huset, eksempelvis i stuen, og du kan nu koble din Xbox, PlayStation eller tv til nettet via kabel. TP Link formår altså at have mel i munden, og blæse på samme ti med et lækkert produkt, der kan levere powerline Ethernet, såvel som WiFi extension.


Opsætningen er ganske enkel og man behøver ikke foretage sig voldsomt meget andet end at slutte de to enheder til stikkontakt og ethernet-kabler eller WiFi.

Herefter har man grønne LED-lamper til at fortælle om at virker som det skal. TP-Link TL-WA850RE – Budget modellen. Kan købes for 26- hos Wupti. De bedre WiFi forstærkere. Netgear er et særdeles velkendt mærke især indenfor .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...