mandag den 26. februar 2018

Pressverktøy rj45

Kraftig verktøy for pressing av RJ11-, RJ12- og RJ-kontakter. Også funksjon for kutting og avisolering. Retursperre frikobles automatisk når fullstendig pressing er utført.


Presstang for RJ-kontakter. Med kutte- og avisoleringsfunksjon. Det kreves en spesialtang for å kunne montere kontaktene på en kabelende.

Det er alltid godt å ha frikoblingsfunksjon på krympeverktøyet fordi den sikrer at krympingen fullføres. Vendbart blad for fastpressing samt kapping. Kontaktene fra König er skjermet og leveres med bøybeskyttelse som forhindrer at nettverkskabelen bøyes for mye. Kontakten har også avlastningshylse som beskytter mot kabelbrudd. Ved hjelp av disse kontaktene kan du selv bestemme lengden på nettverkskabelen.


Monteres med crimptang eller annet pressverktøy. Vi har nettverkskabler i ferdige lengder og på rull for deg som vil lage dine egne nettverkskabler og patchkabler. Vi har også RJ-kontaktene, hylsene og modulartangen du trenger.


Og til slutt bruker du en nettverkstester for å kontrollere at monteringen er riktig utført.

Hos oss finner du også nettverksuttak for fast installasjon . Hvis du jobber profesjonelt med installasjoner, trenger du et verktøy til å holde jevnt god kvalitet på tilkoblinger. Den har en frikoblingsbar retursperre og utskiftbare kniver for klipping og . I tillegg kan bakkesett for dataplugger RJog coaxialkabel leveres. Cembre mekanisk pressværktøy for kabelsko og skjøtehylser.


Bakke for telefonkontakt RJ. To sett med bakker kan oppbevares trygt i håndtakene på presstangen. Verktøykroppen er laget av sterk, spesial herdet, hardnet stålplate.


Utveksling som krever mindre bruk av . Uskjermede RJ-stikk til bruk med AWGpatch-kabel. Kan brukes til cat5e og cat6. Du trenger ikke verktøy for å klemme fast nettverkskabelen. En crimptang RJer uunnværlig hvis du skal montere et RJ-kontakt på UTP eller STP patchkabler. Det er heldigvis enkelt å trekke egne nettverkskabler, men det kan varmt anbefales å ha riktig verktøy.


Her på siden finner du en crimptang RJi en prisklasse som passer til det arbeid du skal utføre. Krone-LSA monteringsverktøy LinkIT. Klikk på bilde under for å vise stor versjon.


Av metall med plastbelagte skaft.

Hylleplass: velg varehus Loading. Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus. Kontor – Teknikk (Artikler). Profesjonelt pressverktøy for uisolerte kabelsko, 5–mm².


Med utveksling og retursperre som gjør at tangen . Vis tilgjengelighet i Expresser. PZ PRESSTANG FOR ENDEHYLSE. Problemet er at jeg må feste ledningene inni denne på en måte, uten at jeg helt vet hvordan. Når jeg trykker ledningene nedi slotene . Verktøy for att løsne konnektorene fra panelet og skruesett for feste i rack følger med hvert panel.


Patchpanel 1U 24P RJCatUTP kompl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...