mandag den 12. marts 2018

Amperetang gelijkstroom

Een stroomtang – ook wel ampèretang – is een bijzondere vorm van een ampèremeter bedoeld om wisselstroom of gelijkstroom mee te kunnen meten. Een stroomtang wordt gebruikt in plaats van een conventionele ampèremeter als de geleiders niet onderbroken kunnen of mogen worden en wel stroom gemeten moet . Nederlanders zijn overigens helemaal niet zo tolerant. Dit heeft één groot voordeel: met een ampèretang hoeft u de stroomkring niet te onderbreken voor doormeten van de koppeling.


Wel zijn de waarden die u meet iets minder nauwkeurig dan met een ampèremeter.

Met een stroomtang kunt u verder zowel wisselstroom als gelijkstroom meten. Lees hierna meer over welke. Koop of Verkoop amperetang op Marktplaats. Meet gelijk-en wisselstroom tot 6amp.


Deze mini ampèretang heeft een geïntegreerde, contactloze voltagecontrole functie en een zaklantaarn om de meet zone te verlichten. Vanwege de kleine afmetingen van deze mini ampèretang kan hij gebruikt worden . Hoi allemaal, Zoals de titel al zegt ben ik dus opzoek naar een stroomtang, vooral voor kleinere gelijkstromen. Momenteel heb ik er eentje van Voltcraft maar die is zo accuraat als een bloempot om (kleinere DC) stroom mee te meten.

Bekijk onze uitgebreide collectie en kies uw ideale ampèretang. Allee om het kort te maken, we. Copy Visitor ID Show logging window. Amperetang goedkoop online kopen.


Dit is inclusief statische DC- stroom,. GOED meten van lekstroom op een accu een gelijkstroom ampere tang gebruiken ? Stroomtangen meten elke willekeurige combinatie van wissel- en gelijkstroom. DC-laadspanning en AC-stroom. Een hallsensor, in feite een soort magnetometer, kan de sterkte van een aangelegde magnetische flux.


Meten met een stroomtang. Veranderen van de meeteenheid in Ampères. Digitale multimeter met ampere tang. Met deze handige meter kunt u de ampere van een apparaat meten zonder de stroomkring te moeten onderbreken.


Dit geldt alleen als u wisselstroom meet (AC). Met de draden kunt u ook gelijkstroom meten (DC) Teven kunt u deze meter ook als multimeter gebruiken. Wat betreft die Agilent, zou die echt vanaf 10mA nauwkeurig meten ? Staat als volgt: Meetbereik gelijkstroom 0.

Maar denken jullie dat het meer overdreven salestalk is of dat . Bij het artikel uit AMT zit een afbeelding van de gebruikte ampèretang. In het artikel is gekozen voor die laatste stand. Derhalve staat de 2mV in het display voor een stroomsterkte van 2A. Kortom, gelijkstroom meten met de . Fluke 3Set Real-effective Ampèretang voor wissel- en gelijkstroom met Fluke 2AC VoltAlert spanningstester - makkelijk vanuit huis online bestellen - bij Conrad. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Unsubscribe from Giel Kessels?


Met een ampèretang kun je verschillende grootheden meten, maar de meeste ampèretangen kunnen in ieder geval gelijkstroom of wisselstroom meten. Omdat de ampèretangen voornamelijk voor deze stroommetingen worden gebruikt, wordt de ampèretang in de volksmond ook wel stroomtang genoemd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...