torsdag den 22. marts 2018

Effektforstærker byggesæt

W diskret MONO effektforstærker. Hypex forstærkere til indbygning i højttalere og subwoofer - stort udvalg. Sep Så blev vi færdige med det omfattende fotoarbejde i forbindelse med det nye forstærker kit.


Du kan vælge mange andre kombinationer. W - og det er inklusiv WBT på både indgang og udgang! Findes også under forstærker byggesæt.

Dette er et byggesæt og der kan være behov for flere dele end der indgår i sættet. Læs mere om alle Velleman byggesæt på: (Tryk på billedet). Denne vare kan ikke sendes som brev. Vurderer vi at hele ordren, hvor systemet har krævet pakkeforsendelse, alligevel kan sendes som brev, nedregulerer vi din indbetaling. Ved brokobling opnås en mono-forstærker med den dobbelte effekt.


En væsentlig fordel ved dette forstærker - byggesæt er, at der ikke skal foretages én eneste justering. CAD AUDIO introducerer en ny hybrid forstærkertype. Forstærkerne er en slags hybrid mellem en analog og en digital forstærker , anaput, analog . Bestilt i dag, leveret i morgen!

Jeg er selv i lære som elektriker og er færdig indenfor et år. Jeg går og fantaserer om at bygge min egen forstærker. PA højtalere har tendens til nogle slemme impedans (modstands) svingninger, så har du haft oplevelser med en varm Hi-fi forstærker ved selv lav volume med PA højtalere, ved du nu hvad der er galt. Derfor er delefilteret i Menhir meget vigtigt for at få den rigtige ly og tillige er det en 18dBs deling i delefilteret som gør at . AMP11-HV og Truepath kits. Inden jeg kaster mig ud i . W effektforstærker som er nem at bygge og den kompakte størrelse gør den velegnet til indbygning i dine aktive højttalere, subwoofer, guitar forstærker mv.


Baseret på Darlington transistorer. Jeg har bygget den med printudlægget fra . Masser af lyd og kvalitet for pengene! Fuldt diskret design med Epitaxial Darlington transistorer DC strømkreds på print med LED . Det er muligt at anskaffe sig en rigtig god og billig Klasse D effekt forstærker uden den store radiotekniker-eksamen. Inputmodul klasse D forstærker.


Hvis du ønsker input modul med XLR, phono og niveauregulering kan dette modul anvendes. Stor præcision kræves når der bores huller (skabelon medfølger). Der er en lille offset fejl på volumenkontrollens palcering på et par millimeter. A forstærker med rør KT1og ECC81.


Mellemtonen og diskant er fremragende luftig og tilfører endnu mere til den overordnede forstærker lyd. Bassen, en solid og stram og rytmen er præcis og hurtig.

Kombinationen af disse egenskaber giver en . Edison One kontrolforstærker og Edison effektforstærker i byggesæt. Specifikationer fra producenten: Specifications: 1. Power supply: dual DC power supply ± 58-± 70V 2. The rated output power: 500W (± 65V power supply, ohm loa distortion ) 3. Om kabinettet var en del af byggesættet , ved jeg ikke, men mon ikke for det er lige så flot udført, som var det kommet fra en amerikansk producent af en super effektforstærker fra 90èrne. Om lyden kan man sige at forstærkeren afslører kvaliteten af det øvrige anlæg. Her bliver ikke lagt noget til eller trukket noget fra.


Det betyder, at dekoderne foruden motor og lysstyringer samt eventuelle ekstrafunktioner også skal have en effektforstærker ombor og den skal kunne forsyne en højttaler, der fylder en del under skallen på et lokomotiv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...