mandag den 12. marts 2018

Maling af listeloft

Gulligt træ er bare ikke lige sagen. Se her, hvordan du forvandler det gamle ravgule listeloft til forfriskende hvide flader. Et lag hvid maling gør underværker på et gulligt profilbræddeloft. Hvis du gør som maleren, kan du klare det meste af arbejdet fra gulvet – og spare de mange ture op og ned ad stigen.


Maleren arbejder naturligvis hurtigere end os andre.

Men lurer du hans metoder af , kan du sætte tempoet op og arbejdet med at male . Hvidpigmentering af gamle trælofter. Når du skal hvidpigmentere det gamle træloft skal du bruge Panel som maling. Minder dit loft om det til venstre på billedet? Med Lofthvid til hvidpigmentering fra PP Mester Maling , kan du nu male dit gamle mørke træloft så det kommer til at fremstå lyst og nyt . Fredagen blev brugt til indkøb.


Indkøb af maling og andre materialer til opgaven. Vi brugte også en god time fredag aften på at rydde stuen for pyntegenstande og andet løst inventar.

Du kan ofte regel nøjes med en grundig støvsugning. Kun, når der er tale om lofter der er meget snavsede og fedtede, efter f. Fremgangsmåden ved at male trælofter er næsten den samme som for pudsede og gipslofter. Visse ting adskiller sig dog, og det er vigtigt, du er opmærksom på detaljen, når du maler dit træloft. Både i forhold til forberedelsen, men også selve malingen. Læs mere om hvordan du forbereder dit loft inden maling her - gælder.


Læs vores omfattende guide til maling af trælofter. Hos DecoFarver har vi mange års erfaringer indenfor maling. Få information om maling af træloft her.


Se videoen og få gode og tips til, hvordan du maler dit loft. Så var turen kommet til listeloftet… Det trængte, – men før det skulle have en gang primer og maling , skulle de små detaljer lige på plads. Et træloft afsluttes ofte med en liste. Når man maler loft og liste kommer de små huller til at fremstå som små sorte . Der er opsat profilbræddelofter i mange huse, og da træ selvfølgelig smukt at se på, syntes mange måske at det er synd at overmale.


Hvidt hører dog også til blandt naturens farver, og alle oplever en utrolig fornyelse af det enkelte rum, da hvidt jo bringe lyset tilbage til hjemmet. Man skal selvfølgelig vide . Hejsa, Vi har ubehandlet listelofter i vores nye hus.

Der er selvfølgelig mange knaster og den slags. Listeloft skal males, hvordan? Hvad er proceduren for den. Det er faktisk let at friske de gamle lofter op, enten med lud eller maling. Det er naturligvis ikke en rar arbejdsstilling af male over hovedet, men det er heldigvis hurtigt klaret med de nye typer maling.


Har du spørgsmål til det at male et gammelt træloft , så tøv ikke med at kontakte os. Tilbyder sprøjtemaling af listeloftet med knaster, altså maling af loft med sprøjtepistol. Vi sprøjtemaler dine profilbrædder, listeloft i hele landet. Maling af træloft Ved maling af træloft , er Hvid eller Lys raahvid er som regel den farve man bruger. Lyset fra et lyst loft, får rummet til at virke større og mere luftigt.


Skal både loft og vægge males, så start med loftet og undgå pletter på de nymalede vægge. Læs vejledning ved brug af Beckers Panelgrund klik her eller brug . Trælofter kan også være udført med malede brædder som loftsbeklædning. Den slags trælofter ses især i gamle huse. Maling af vægge og lofter er en opgave, langt de fleste selv udfører - også selvom de ikke har det specielle gør det selv-gen, som får nogle til at kaste sig ud i større byggeprojekter. Uanset om der skal rettes op på flere års tilsodning fra mados og tobaksrygning, eller du bare er træt af.


For at vurdere den gamle malings kvalitet, skal du starte med at finde ud af , om loftet smitter af. Det kan du gøre ved at stryge med hånden eller en mørk klud over den gamle maling. Hvis farven smitter af , skal loftet først afvaskes.


Større flager og løs maling fjernes med en spartel. Du skal først male med en pensel langs med . Jeg står og skal male et træ loft lyst. Sådan kan du lakere eller male tidligere behandlede lofter af træ.


Der kan gemme sig rigtig meget støv og snavs på et træloft ! Selv om loftet allerede er malet, bør du påføre to strøg for at få det bedste resultat. Mellem de to strøg anbefaler vi, at du sliber let med fint sandpapir (fx korn 120).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...