fredag den 16. marts 2018

Montering af indenbords transducer

Palby Marine vi leverer alt i bådudstyr. Vi leverer fra dag til dag til din bådudstyrsbutik. Men det er ikke altid helt let at montere den optimalt. Vi har købt nyt ekkolo da det gamle Apelco døde sidste sommer.


Vi havde læst, at man kunne sætte transduceren på indersiden af (glasfiber-)skroget, støbt fast med enten epoxy eller silikone.

Jeg har været så heldig at have fået en Humminbird 1SX med hæk transducer i gave. Men har nu prøvet at montere den med silicone på indersiden af skroget, men uden held. Så nu vil jeg hører om der er nogen af jer som har haft heldt med at monter en tranducer på indersiden af skroget, og hvordan i . Herunder er nogle eksempler for de. Indenbords montering : Et monteringsrør fyldt med propylenglylkol er den. Montering af transduceren på styrbords side af skroget, hvor propelbladene bevæger nedad foretrækkes.


Transducer til montering gennem skroget. Vigtige sikkerhedsoplysninger.

Enheden skal installeres med mindst én af de medfølgende antirotationsbolte. En transducer kan monteres indvendigt i skroget såfremt skroget består af massivt glasfiber uden luftbobler, laminat, fyldstof eller dødt luftrum. Mange moderne skrog har en dedikeret plads til montering af indvendig transducer. Skrevet af : jonas s - 21.


Vil flytte min transducer indenbords. Har et fint, næsten fladt område lige indenfor hækken, hvor skroget ser regulært og egnet ud. Lidt research har bragt mig frem til følgende metoder:. En transducer der skal monteres indenbords , skal sidde et sted hvor der ikke er luftbobler i limen eller flere lag glasfiber. Forudsætningen for at transduce- ren kan skyde igennem skroget, er at det er homogent.


Er der flere lag eller lim med luft i, vil lydbølgerne reflekteres af. Nej, jeg har ikke erfaring med installering i olie. Jeg har selv tidligere installeret en transducer udelukkende i Sikaflex, altså indenbords. Så forleden lavede jeg et lille 'badekar' af papæsken fra ekkoloddet, ca.


Dette blev indledningsvis klistret nogenlunde fast med en streg silikone, og da det sa blev spidsen pillet af tuben og karret fyldt halvt op. Ved en indenbords montering er transduceren limet til bunden af båden og sender signaler igennem skroget. Til søfiskeri kan det være smart at vælge en transducer med stor keglebredde, for at kunne finde fisk også på lavere vand.

Nogle transducere kigger helt ekstremt bredt . Det fungerede fotrineligt. Da jeg sidste år købte mit Furuno lo havde jeg en snak med en af deres teknikere ang. Når du skal montere en sådan transducer kan du vælge at sætte den udvendig eller indvendig. Udvendig kan du placere den på hækken eller lave en gennemboret montering.


Begge dele gør, at selve transduceren er en smule udsat. Følgende metode kan med . Lavede en form rundt om stedet hvor der skulle støbes, hældte lidt polyester blandet med herder i satte transduseren ned i polyesteren og passede på at der ikke var luftbobler under transduseren, fikserede den og lod hærde. Pas på at transduseren sidder helt lodret i forhold til båden.


Samling og montering af transducer – kun 20° transducer. Den bedste måde at installere denne transducer , er ved at samle delene først, uden at stramme skruerne, og holde beslaget fast på hækken, for at undersøge om transduceren kan . Hukommelse til lagring af dine indstillinger. Vand-temperatur-måler er inkluderet. To års reklamationsret jævnfør købeloven. Kompatibelt tilbehør: Type af tilbehør.


Display: 320V x 240H pixel, 5” diagonal, 256-farvet FSTN LCD. Temperatur: Inkluderet i transducer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...