fredag den 13. april 2018

Adapter usa til dk

Danmarks største udvalg af TV, PC, Mobil og meget mere. SKROSS REJSE ADAPTER USA. Verden kommer til USA , indbygget USB oplader. Virker ikke med Danske 3-benede stik.


Perfekt adapter for dig som skal til USA og skal tilslutte f. Rejseadapter med indbygget USB oplader.

UK-stik til DK - USA -stik til DK - Lav dine UK-, Asien- og USA -stik om til dansk EU -stik - Vi sælger EU converter, USA converter Billig lader med dages. Denne multi adapter gør at du kan anvende et UK ( engelsk) eller et US (amerikansk) stik i danske kontakter. BEMÆRK: Apparater skal kunne håndtere spænding i det lan hvor du sætter . Adapter , rejseadaptere US-EU eller EU-US, Stik til omformning mellem USA -stik og EU-stik 220V. Passer fx hvis du har en oplader fra udlandet med de flade. En 230V stik adapter US til EU er ikke ment som en permanent omformning af et stik, er det planen at den skal sidde permanent, er det bedre helt at skifte stikket ud.


Stik Adapter USA til EU, sættes på et US-stik og give dansk stik. Med denne rejseadapter kan du tilslutte elektriske produkter med engelse stik ( UK) til stikkontakter i andre europæiske lande.

Hos os finder du heldigvis altid et bredt udvalg af alt fra antennestik til rejseladere, forstærkere og diverse splittere. Det er kort sagt en god samling af diverse livsnødvendige . En rejseadapter er derfor en nødvendighe når du rejser i lande, der har andre strømstik end dem, vi kender fra Danmark og mange europæiske lande. Find derfor den rejseadapter, der passer til din destination – eller køb eventuelt en universal adapter , der passer til strømstik i flere forskellige lande – så er du altid sikret . Bestil senest på mandag kl. Forventet levering på tirsdag.


Vil spørge om man kan tage f. Xbox, videokamera eller andet elektronik fra USA og og få det til at fungere i Danmark. Tænker især på de forskellige volt og de forskellige strømstik som der er forskelle på mellem USA og Danmark. Man kan selvfølgelig bruge en adapter , men kan man udskifte stikket . Dette produkt gør det rigtig nemt for dig, at rejse til USA eller Englan da strøm stikkene er forskellige, er det tit besværligt at finde en ordentlig adapter , man kan købe dem i lufthavnen, men de er altid vildt dyrer.


Denne rejse strøm adapter er meget enkel, du sætter den på din oplader med dansk EU strøm stik også bliver . Anbefaling: I USA benyttes andre strømstik og en anden netspænding end i Danmark. Det er derfor nødvendigt at medbringe en stikadapter på rejser til USA. Jeg er lidt på Herrens mark lige for tiden.


Jeg har via nettet bestilt en KitchenAid køkkenmaskine fra USA , idet de sælges til langt under ½ pris i forhold til DK. Nu er jeg så kommet i tanke om, at spænding og frekvens niveau i USA er anderledes end i DK.

Kan jeg købe et produkt .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...