onsdag den 25. april 2018

Hvordan måle ampere med multimeter

I denne video lære du hvordan du måler volt og ampere , med et volt meter og amperemeter. Bruk av multimeter i grunnleggende lektrisk måling. Dansk video om måling med multimeter til Operatørlicens kategori D. Analog og digitale multimetre foranstaltning strøm, spænding og modstand. I modsætning til spænding og modstand målinger er strøm måles i serie i stedet for i parallel.


Måleren skal være på linje med kredsløbet , ikke er forbundet på tværs af en komponent.

Nogle digitale multimetre giver en hørbar advarsel, hvis tilsluttet . Hvordan virker et multimeter! Amp der går gennem kredsløbet. Kan man måle hvor mange Amp en strømfors. Isåfald ja, hvordan skal det indstilles, også mht.


Okey, så er det derfor jeg ikke kan få det til at vise noget udslag når jeg vil måle Amp. A ( amp ), tag plus kablet af også sæt dit voltmeter imellem, den ene ledning på plus ledningen også den anden ledning på . Sæt måleapparatet til at måle ampere , sådan sætter jeg altid mit, der er forskel på hvordan indstillingerne er på de forskellige apparater.

For eksempel kan en udstilling af 0, fordi spændingen er for lille til at kunne måles og du skal multiplicere indgående display , som nogle faktor 10. Indstilling af et multimeter for at læse strømmen ( ampere ) i stedet for volt og rører sonder til batteriets poler kan permanent beskadige batteriet. Strøm måles traditionelt ved at sætte amperemeteret i serie med den ledning, hvor strømmen ønskes oplyst. Multimeter med Ampere , Volt og Ohm.


Praktisk instrument at have liggende i sit værktøjs-sortiment. Hvis du har mistanke om du måske har brug for en ny bil batteri , skal du bruge et multimeter for at få en nøjagtig måling af spænding læsning. Hvis batteriet ikke falder inden for det acceptable spændingsområde , så du ve du har brug for at købe et nyt batteri.


Du kan finde et multimeter , undertiden også kaldet en ohm . I motsetning til spennings-og motstandsmålinger , blir strøm målt i serie i stedet for parallelt. Apparatet må være på linje med den krets, ikke forbundet over en komponent. Noen digitale multimetre gir et lydsignal hvis det er koblet feil , men vær oppmerksom . Et multimeter (eller universalinstrument) er et måleinstrument, der bruges inden for elektronikken til at måle elektriske strømme, spænding og modstan og ofte flere andre elektronik-relaterede fænomener. Man skelner mellem to grundlæggende varianter af instrumentet: Det analoge multimeter , hvor det man måler angives . Det finnes også mer avanserte. Fagstoff: Vi kan ikke se strøm og spenning og må bruke måleinstrumenter for å registrere dem.


Filmen under sier noe mer . I dag er det nesten bare digitale instrumenter i bruk, men i enkelte tilfeller vil måling med et analogt instrument gi et bedre bilde av hendelsesforløpet. Måle strøm ( A = ampere ):.

For å måle strøm med et multimeter må man måle igjennom kretsen. Sakl du feks måle hvor mye strøm en lyspære i båten trekker, må du koble fra en av ledningene til pæra først. Deretter kobler du inn instrumentet i . Re: hvordan måler man watt. Mål først spændingsfaldet (volt, V) over polerne på udtaget af strømforsyningen. Hm, det vil jo så være dine elle 2V.


Mål dernæst strømmen ( ampere , A) gennem kredsløbet. Lad strømmen fra en af polerne gå gennem måleapparatet før det når hen til anlæget. Måling med multimeter (del 4)Oppsummering og huskereglerVi har i tre artikler fortalt hvordan multimeteret skal brukes for å måle spenning og søke etter feil i det.


Men har man strømstyrker som man vet er ampére eller mindre, kan man måle den eksakte styrken ved å koble multimeteret i serie med strømkretsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...