tirsdag den 10. april 2018

Sikring springer med det samme

Sikring der springer - Lav-det-selv. Har de to, opvaskemaskinen og espresso maskinen kørt samtidigt nå sikringen sprang? Sidder ovn, komfur, køleskab på samme gruppe som opvaskemaskinen?


Som jeg skrev tidligere, ville jeg . Læs her hvordan du får strøm i dine kontakter igen. Springer sikringen straks igen ved tilslutning af et bestemt apparat tyder det på dette apparat er defekt, og bør udskiftes eller reparares.

Jeg har et lille problem. En af mine sikringer springer hele tiden og det er altid den samme ! Det kan også være fordi du er begyndt at bruge flere kogeplader på samme ti eller du er begyndt at skrue højere op for varmen. Uanset, så bliver du nok nødt til at have en elektriker u hvis du vil slippe af med problemet. Grunden til at det er den samme sikring der springer , er oftest fordi det er den der er . Elektriciteten er væk i en del af boligen.


Hvis strømmen kun er forsvundet i en del af din bolig, er der sprunget en sikring i gruppetavlen. Kig på sikringerne i gruppetavlen.

Hey, På min PGO G-Max springer min sikring hver gang jeg sætter en ny i. Det er et 12v 4AH batteri og sikringen er en 10A, fladsikring. Det er lige med det samme når jeg sætter den i, så kommer der en gnist. Hvis uheldet er ude, og strømmen svigter, er det godt at være forberedt. Se her hvad du altid bør sørge for.


Kan man samtidigt slutte en elvandkoger og en kaffemaskine til samme stikkontakt, uden at den tilhørende A- sikring springer ? Hvorfor kan det hjælpe elværkerne at sænke netspændingen lidt, . Opgave Tre 2volts stikkontakter er sikret med samme A- sikring. Hvor stort et watt-forbrug kan man højst belaste sikringen me uden at man risikerer, at den springer : watt E Hvad sker der, hvis man samtidig tilslutter flere apparater fra tabellen side i lærebogen til de tre nævnte stikkontakter? Det lyder bestemt som om spændingen hopper. Vi har lidt af det samme - at pærerne lystigt springer , fordi strømstyrken kan svinge. Vi mangler bare køkkenet.


Hos os skyldes problemet formentlig at naboen bruger et eller . Den er så blevet skiftet et par gange og så virker alt igen. I aftes sprang den igen så visker og elruder ikke virkede. Ny sikring springer med det samme der kommer tænding på, men visker og elruder virker selv om den er . Sluk for alle stikkontakter og lamper som forsynes fra den defekte sikring.

Udskift sikringen til en af samme størrelse. Tænd for stikkontakter og lamper en ad gangen. I den ene ende er tråden fastgjort med en fjeder, som i tilfælde af at sikringen springer sørger for at trække de itusmeltede trådender fra hinanden, hvorved strømmen afbrydes. Sådan umiddelbart så lyder det som om den ene fase er overbelastet i huset og så ryger sikringen med det samme og relæet slår fra. Du skal nok lige have kontakt til en elektriker og få lavet lidt om, så du får flere faser ind til stuen, så de amperes sikringer ikke springer hele tiden bare fordi du lige . I kan komme med hjælp, så skriv endelig tilbage.


Herudover sprænger en af sikringerne i denne gruppe. Dette er sket gange på to dage. Men det sker ikke med det samme , jeg har indsat ny sikring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...