torsdag den 12. april 2018

Taklister for å skjule ledninger

VIDEO: Den gamle listen er sprukket og stygg, og må skiftes ut. Hvorfor ikke skjule den stygge ledningen samtidig? Det gjør vi ved selv å lage en list som gjemmer ledningen. Eller så finner du lister alá de i bildet over, som ser mange ganger mer nøytrale ut enn de over.


For å få skjult ledning til stikkontakt kan du bore et hull i veggen til gjennomføring bak listen, og et til rehab-boks litt lenger opp på veggen. Obs, du kan ikke ha tverrliggende stenderverk i mellom.

Nomastyl taklister er den ideelt for å sette preg på ditt interiør, men også for å skjule ledninger , sprekker og andre ufullkommenheter. Stort utvalg av hulkil og profilerte taklister gjør dette til den ideelle kombinasjon av pris og kvalitet! Eller om jeg kan legge de i rør uten å dra ut ledningene og legge nye.


Jeg lurer og på om jeg kan undersøke om en ledning er i bruk selv og i såfall om det bare er å fjerne den. Har blitt tipset om at gipslister . Fiber fra Altibox inn til to steder i huset? Kabel til bakhøyttalere, i taket eller på vegg? Smarte rørmansjetter og gulvlister som skjuler ledninger - viivilla.


Tarkett har serien Digital skirting (engelsk for fotlister).

Serien består av et utvalg folierte lister , digitalt fotografert, så listen ser helt lik ut som gulvet. Det gir en sømløs overgang til gulv. En artig liten detalj er at det er plass til å legge for eksempel lavvolts kabler bak listene. Lister i PVC med ledningsskjuler.


Er du lei løse ledninger langs gulvlistene? I kolleksjonen finnes en spesielt finurlig list: Cover (it), som skjuler alle kablene til den vegghengte flatskjermen. Når ledningene er samlet, er det lett å klemme listen av og på hvis du skal skifte ut ledninger eller male veggen. De har rom til en ledning som kan ligge skjult bak listen. Dette er perfekt for TV- kabel eller nettverkskabel, men kan også brukes til vanlig strømkabel eller høyttalerkabler til bak-høyttalere.


Ledning kan skjules bak listen. Foto: Brynjulf Blix Vis mer. Det er lov å skjule løse strømkabler bak lister hvis de ikke er . Skjuler kabler og ledninger på gulve. Kronolist er spesiallagede MDF- lister med samme dekor som gulvet. Dette vil gi rommet et enda bedre helhetsinntrykk.


Utvidet produktinformasjon. I pakningen følger det med klips og skruer, samt U-profil for -merkede lister. Da det virker som ingen bruker disse, tenkte jeg at jeg skulle tipse de som ikke er klar over at de finnes.

Golvlister produsert for å skjule kabler. Flotte lister med smart funksjon. I tillegg til at vi tilbyr gulvlister i samme overflate som våre dører har vi også en smart.


Disse smarte gulvlistene har også en skjult utfresning som gjør det enkelt å skjule stygge ledninger bak fotlisten. Men jeg har hørt det finnet noen gulvlister som en kan legge strømledning i ( vanlig 230V) og deretter trekke opp til stikkontakt. Ettersom det er åpent anlegg nå, så hadde det vært en genial måte og skjule kabelen på uten og måtte bygge alt inn i vegg. Selvsagt må godkjent elektriker gjøre dette. Decorail taklister er en pen og fin måte å skjule opphengsystemet.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Er ikke noe i veien for dette så lenge kabelen er tilgjengelig og godt festet, og strømføringsevnen ikke overskrides. Kabelen bør ikke skjules helt av lista, men ligge bak toppen av lista.


Det er ikke noen installasjonsmetode i Tabell 52A-som passer helt. Du bør forholde deg til ref. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av listverk og lister som passer din stil.


Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...