fredag den 8. juni 2018

It ingeniør adgangskrav

Som it - ingeniør kan du arbejde med computerteknologi, netværkssystemer, systemudvikling, internet, kommunikation og programmering. Du kan desuden finde job, hvor du beskæftiger dig med udvikling af eller rådgivning om it - systemer i samarbejde med programmører og dataloger. Du har også mulighed for at læse . Du kommer til at lære om alt fra selvstyrende robotter og satellitter til fremtidens mobiltelefoni og GPS. Uddannelsen veksler mellem teori og praktisk projektarbejde.


For at kunne blive optaget på DTU skal du have en adgangsgivende eksamen.

Du kan også søge om dispensation eller blive betinget optaget, hvis du ikke opfylder adgangskravene. Kontakt Studievejledningen på DTU,. Alle de fag, som er listet som specifikke adgangskrav , skal du som . Ingeniør i Informations- og kommunikationsteknologi handler om udvikling og design af software, og du lærer om sammenhængen mellem soft- og hardware. Du kan også gå direkte ud på arbejdsmarkedet og arbejde med eksempelvis udvikling og design af software, design af IT -infrastrukturer, programmering og . Læs om hvilke generelle såvel som specifikke adgangskrav og sprogkrav der skal opfyldes for at kunne søge optagelse på AU.


Matematik A med et karaktergen- nemsnit fra den gymnasiale eksa- men på mindst og engelsk B med et karaktergen- nemsnit på mindst 0. Digitale medier og design.

Matematik B med et gennemsnit på mindst og engelsk B med et gennemsnit på mindst 0. Global Business Informatics Matematik . Læs også: Rekordoptag er ikke nok: Send flere. Teknisk videnskab (civilingeniør) netværksteknologi og it , 2 4 alle optaget, ledige pladser. Civilingeniøruddannelser.


Kandidatuddannelserne som civilingeniør varer år, og du har adgang med en ingeniørfaglig bachelor- eller diplomingeniøruddannelse. En ingeniør er mange ting. Vil du arbejde med IT , energi, byggeri eller design?


Vælg din ingeniøruddannelse ud fra dine interesser. Andre uddannelser kan give adgang . Der findes bacheloruddannelser indenfor IT området. De generelle adgangskrav til optagelse på kvote 1:. Studiet omfatter således både datalogi og software- udvikling samt elektronik og indlejrede systemer, hvor en eller flere computere er indbygget i et enkelt.


Flere vil gerne være it -folk, men det bliver sværere og sværere at blive lukket ind i varmen på landets uddannelsesinstitutioner. Det er Københavns Universitet faktisk glad for. Oversigt over adgangskrav til it -uddannelser på de danske universiteter.


Institut for Datalogi Datalogi (bachelor og kandidat).

Se her, hvad de forskellige uddannelser kræver. Læs om adgangskrav og optagelse for bacheloruddannelsen i medicin og teknologi (civilingeniør) på Københavns Universitet. Fælles forudsætning for optagelse på bacheloruddannelserne er, at du har en bestået en gymnasial uddannelse eller en tilsvarende.


IT -Universitetet, da du skal søge om dispensation for det krav, du er blevet . På el-installatøruddannelsen er der optag primo februar. Adgangskrav og optagelse. Læs her om ansøgning, frister, ledige pladser og hvornår du får svar på, om du er optaget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...